maanantai 16. marraskuuta 2015

Terkkuja ruudun toiselta puolen!

Image and video hosting by TinyPic

Heipä hei!
Onpa vain ollut suhteellisen tuskallista olla ilman konetta ainakin kuukauden ajan! Itse blogin suhteen en ole kokenut stressiä, vaan kuvien jakamisen ja omien henkilökohtaisten asioiden hoitamisen suhteen-> puhelimellakaan ei ihan kaikkea voi hoitaa.
Kävin nimittäin pari viikkoa sitten ottamassa ystävän pojasta yksi-vuotiskuvia, Roosan kanssa käytiin Helsingissä blogipäivillä ja tuoreimpana on keskiviikon blogipikkujoulut. Kuvia on odottelemassa siis muutama henkilö. Itse pyrin aina hoitamaan oman osuuteni nopeasti, jotteivät muut joudu odottamaan minun takiani kuvia.

Olin tämän viikonlopun Rovaniemellä, kotikotona, ja tänään palattuani kotiin muistin siivouskomerossa nojailevan vanhan läppärini ja sen virtajohdon. Päätin kokeilla sen virtajohtoa nykyiseen läppäriini ja hele sentään konehan lähti päälle! Siltä käynnistymiseltä hain kameran muistikortin ja aloin laitella kuvia jakoon. :)

Image and video hosting by TinyPic 
 Mulla on vielä maanantaipäivä vapaata, joka menee asioita hoidella. Ensi alkuun mun pitää soittaa aamulla vakuutusyhtiöön. Onnistuin nimittäin tiputtamaan lauantaina puhelimen henkkamaukan kivilattialle ja saamaan tietysti näytön säpäleiksi. Voin sanoa, että omasta huolimattomuudesta on tullu useaan otteeseen soimattua ja päästettyä ärräpäitä suusta. Kun oon vakuutusyhtiön kans hoitanu puhelun menen viemään luurin heti huoltoon. Näin joulun lähestyessä ei tekisi ihan hirveesti mieli laittaa rahaa tämmösiin juttuihin, ei ole nimittäin mitään halpaa lystiä.

Rovaniemellä käydessä menin pikkusiskon, Even, luokse ensimmäiseksi yöksi yötä ja lauantaina shoppailujen päätteeksi mentiin meidän porukoille. Sunnuntaina käytiin onnittelemassa meidän rakasta mummua synttäreiden kunniaksi. Ylläriksi serkut Emilia ja Josefiina olivat hurauttaneet myös Oulusta mummulaan, joidenka kyydissä pääsin takaisin Ouluun. :)
Oli haikeata palata niistä lumisista maisemista takaisin tänne Ouluun harmaaseen ja märkään. Mutta pitää toivoa, että saataisiin tännekin päin piakoin lunta! 
Image and video hosting by TinyPic

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo ensimmäinen kuva <3 Tulispa jo etelämmäksikkin lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Miten lumi saakin kaiken näyttämään niin kauniilta :)

   Poista
 2. Ihana oli lukea sun kuulumisia :)<33 ei olla nähty taas aikoihin :((( ennin synttäreillä? Mennään yhtistä? :D mut eikä vitsi, toivottavasti saat puhelimen kuntoon pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit lukea kuulumisia. <3 No niinpä, harmittaa että liian huonosti on tullu omalta osalta pidettyä yhteyttä. :( Mennään vain yhtä matkaa, mulla on töitä neljään jonka jälkeen kiirusti viiletän kotia laittautuun. :D Mutta koodaillaanpa tarkemmasta ajasta. :) Joo luuri meni nyt huoltoon eikä sieltä saanu mitään vaihtopuhelinta.. :// menin sitten class olshonilta ostaan vanhaan puhelimeen laturin ja toivon että se tässä herää henkiin, ettei tartte olla ihan kolmea päivää ilman puhelinta!! :|||

   Poista
 3. Heeii kiva ku pääsit taas postaileen:) Oli mukava nähä pikujouluissa vaikkei me kyllä keritty mittää jutteleen :'D Ja hei tuolla ulkonaha näyttää satavan lunta nyt ;) Toivotaan että jäis vielä maahan ni saatas vähä valoa. Sun hiukset näyttää muuten tosi ihanilta! Ootko vaalentanu niitä vasta? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mukava kun tulit nakkaamaan kommentilla Nina! :) Oli mukava nähdä, vaikkakin jäi vähäiselle meidän juttelut. Oli kyllä muuten tosi ihana ja onnistunut ilta, eikö? :)
   Voi kun tulisi vielä pakkaset, jotta lumi jäisi maahan.:)
   Ostin Vanilla Colormaskia, ehkä se teki tehtävänsä ja toi vähän vaaleutta latvoihin. Vaaleampaan päin oon tässä pari kk ollut menosa. :)) Kiva kun huomasit. :)

   Poista