sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Pikkujoulut bloggaajien kesken

Image and video hosting by TinyPic
Viime viikon keskiviikkona kokoonnuttiin Oulun bloggaajien kanssa pikkujoulujen merkeissä toista kertaa. Vuoden aikana ryhmä on kasvanut kasvamistaan ja paikan päällä olikin muutama uusi kasvo. Oli huippua nähdä pitkästä aikaa isolla porukalla kaikkia! Jännä, miten sitä ei yhtään jännitä koskaan nämä isommat miitit! Porukka on niin rentoa ja heti ensikättelyiden jälkeen tuntuu kuin toista olisi nähnyt pitemmänkin aikaan. Ketään ei tarvitse arastellen lähestyä ja miettiä uskaltaisiko sitä mennä tutustumaan toiseen.

Tilana meille toimi Pikisaaressa oleva arkkitehtikillan kiltatalo, jonka Eve sai meille illaksi.
Itselle paikka oli tuttu entuudestaan. sillä olin pari kesää sitten keittiöapulaisena luokkakaverin sukulaisen juhlissa.
Kiltasta sen verran, että paikka toimii juuri täydellisesti kokonsa ja kauniin idyllisen ulkonäkönsä puolesta mainiona juhlapaikkana esimerkiksi häille tai kokoustilana. Talo on kaksikerroksinen, jonka ensimmäisestä tasosta löytyy salin lisäksi keittiö sekä pari pientä huonetta kauniine kakluineen. Alakerrasta puolestaan ammentuu tilavat sauna-sekä takkahuonetilat. Kesäiltaa viettäessä sisäpihalla voi myös grillata kauniista säästä nauttien.
Kiltan kotisivut löytyvät täältä, josta pääsee lukemaan tarkempaa infoa, katsomaan kuvia tiloista sekä varaamaan paikan.
Image and video hosting by TinyPic 
Haettiin Even kanssa Tiina K. kyytiin ja kirjaimmellisesti auto täynnä suunnattiin kohti Pikisaarta ja alettiin purkaa autosta tavaaraa sisään laittaaksemme tilaa edustuskuntoon. Viiden jälkeen kauniita naisia alkoikin ripotellen tulla Kiltatalolle, joista saatiin apua loppuvalmisteluihim. Suurin osa sanoi sisälle päästyään, että talon ikkunoista ulos näkyvät kamerojen salamavalot eivät jättäneet epäröimiseen varaan etteikö olisi tullut väärään taloon.

Kaikkien saavuttua paikalle ja meidän runsaan nyyttäripöydän valmistuttua, Eve ja Tiina K. kertoivat illan ohjelmasta ja sponsoreista.
Pääsponsorina toimi Kiltatalo, monen suosikki puistokahvila Makia sponssasi meille neljää erilaista herkullista leivosta, Cloetta piti huolen suklaa- ja pähkinäpuolesta, Glitter lahjoitti jokaiselle runsaat lahjakassit (joiden sisällön esittely tulee omassa postauksessaan), uusi Sticky wingers -ravintola muisti meitä lahjakortilla ja Make up Store osallistui mukaan tuotekassilla, jonka saaja suoritettiin arvonnalla illan aikana-onni suosi Lindaa. :)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Puheiden jälkeen vatsat kurnien hyökättiin herkkupöydistä nappaamaan lautaselle toinen toistaan makeampia herkkuja ja aloitetiin porinasolki.
Mie istuin Ennin, Tiina S, ja Lindan kanssa saman pöydän ääreen, joista ensi kertaa pääsin ihan kunnolla juttelemaan Lindan kanssa. Juttu jatkui samaa kotimatkaa kulkien ja keskustelun päätteeksi jäi kiitollinen ja iloinen mieli siitä, että sai tutustua uuteen henkilöön. Klisesti täytyy sanoa, että nämä on näitä bloggailun parhaita puolia, kun tapaa samanhenkisiä ihmisiä, joista monesta on muodostunut ystäviä.
Kiitos kaikille tytöille illasta! 
Image and video hosting by TinyPic
©Kuva Sarianna

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, ja oli kyllä kiva ilta! :) Toivottavasti seuraavalla kerralla ehditään jutella sunkin kanssa enemmän :)

    VastaaPoista