maanantai 16. marraskuuta 2015

Inspiraatiopäivä

Nappasin Roosan mun kaveriksi pari viikkoa sitten Indiedaysin järjestämään inspiraatiopäivälle, joka järjestettiin lauantaipäivänä Helsingissä, ravintola Maxinessa, kampin ylimmässä kerroksessa.

Oltiin viime vuonna Roosan kanssa myös tapahtumassa ja koska siitä jäi niin kiva fiilis, oli mukava lähteä Roosan kanssa uudelleen reissuun.:) Varattiin lennot ja hotelli edullisesti keskustan ytimestä perjantaista maanantaille. 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Ravintola Maxineen päästyämme eteinen kuhisi muita bloggaajia. Sisätilaan päästyämme nappasin päärynän makuisen uutuusjuoman Ginger Joelta ja lähdimme kiertelemään eri pisteitä. Molempien odotetuimmat yhteistyökumppanien pöydät olivat SantaMaria ja Olympus. Molempia harmitti se, että oltiin otetttu pelkät käsimatkatavarat, jonka vuoksi ei voitu kuljettaa mitään yli 100ml kokoisia nesteitä koneessa. SantaMarian tuotepaketti olisi ollut niin kiinnostava ja mieleinen.
Onneksi saatiin nauttia kuitenkin hyvin ruoan ja juoman puolesta paikan päällä. :)
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Krista Luoma
Image and video hosting by TinyPic
Olympuksen kamera wifillä on ollut jo pitkään hankitalistalla, ja niin myös tälläkin kertaa kameraa tuli pyöriteltyä kädessä ja kuunneltua miten mahtava tää pikkuinen mutta laadukas kamera onkaan. Pitää selkeesti laittaa nykyinen kamera objektiivineen myyntiin.
Image and video hosting by TinyPic
Vagabondin kenkämallistoa
Image and video hosting by TinyPic
Brownie ja redvelvet-cupcaket, nam!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic 
Fresitan ja Blossa-glögin yhdistelmä oli hyvinkin jouluihin. Tätä voin suositella näin pikkujoulukauden ollessa päällä.
Image and video hosting by TinyPic
Nelli, Iina, minä ja Roosa
Oli ihana nähdä Iinaa pitkästä aikaa ja räpsästiinkin yhteiskuva, johon myös Iinan ystävä Nellin pääsi mukaan. Oli kiva tavata uusiakin kasvoja. :)

Muita yhteistyökumppaneita olivat juomapuolelta Voga, Anna de Codorniu sekä Pellegrino. Nelly, Vagabond, Biozell ja Instumentarium vastasivat muoti-ja kauneuspuolelta ja Tupla SantaMarian lisäksi makuelämyksistä

4 kommenttia:

 1. Ooi ihania kuvia :)<33 ja toi kamera on kyllä niiin loistava!! :) suosittelen! Ma hypistelin tuota joulujuomaa alkossa mut en uskaltanu ostaa jos se oliski sit pahaa :D ehkä tämän jälkeen voisin nyt sit kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia <3 Kiitos kun kommentoit tuota kamera-asiaa! Mukava kuulla muiltakin siitä, vahvistaa sen että se on oikeasti kätevä. :) Pistähän ensikerralla ostoskoriin nuo juomat. ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia sait! Tuo oli kyllä tosi kiva tapahtuma ja niin kiva, kun näitä bloggaajille järkätään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne. :) mustaki on kiva, että näitä tapahtumia järjestetään. :)

   Poista