perjantai 27. marraskuuta 2015

BUZZADOR: Air wick scents tuoksukynttilät

Image and video hosting by TinyPic
"Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
Buzzador tarjoaa kattavat palvelut sosiaalisen median ja Worth of Mouthin hyödyntämiseen liittyen. Buzzadorin kautta sinulla on mahdollisuus seurata tuotteesi tai palvelusi ympärillä syntyviä keskusteluja reaaliajassa Facebookissa ja Twitterissa, lukea blogeja, nähdä lähetettyjä valokuvia ja filmejä sekä lukea käyttäjien arvosteluja koskien tuotteitasi tai palveluasi."

Osallistumalla kampanjoihin, saat luotuja ystäviesi/työkavereidesi/tuttujesi kanssa hauskoja kohtaamisia palveluiden ja tuotteiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin ennen kuin ne ovat tulleet markkinoille!

Eli mikäli olet luonteeltasi utelias ja sinua kiinnostaa päästä testaamaan täysin ilmaiseksi tuotteita, voit liittyä buzzadoriksi tästä linkistä.
Ja jos haluat lisätä minut suosittelijaksesi, kirjoita nimimerkki Heda88
Välillä kampanjoissa on myös valokuvakilpailuja liittyen kyseiseen kampanjanjaan.
Image and video hosting by TinyPic
Näin marraskuun lopulla käynnistyy viimeistään joulun laittaminen. Se syntyy laittelemalla jouluvaloja, -kukkia,-verhoja-, liinoja ja ennen kaikkea kynttilöiden jatkuva polttelu. Mie aloitin jo lokakuun puolella muutamalla tuikulla ja viime viikolla kaivoin kaapeista kynttilän alusia ja hain kellarista jouluvalot. Polttelen ihan tavallisia tuikkuja, mutta tykkään myös tuoksukynttilöistä. 

Pääsin siis sopivaan saumaan Buzzadorin Air wick Life scents- tuoksuja ja värejä vaihtavaan kynttilä-kampanjaan. Pari vuotta sitten Air wickiltä tuli ihana jouluinen omena-kaneli tuoksukynttilä, josta tykkäsin tosi paljon! Niinpä olin mielissäni, kun Air wickiltä oli tullut kolme uutta tuoksua; Turquioise oasis, Mystical garden (tuoksuu vadelmille, kukkiville ruusuille ja vaahtokarkeille) sekä Summer delights.

Sain kaksi tuoksukynttilää ja kaksi väriä vaihtavaa tuoksukynttilää. Väriä vaihtava tuoksukynttilä näyttää sateenkaarenvärit ja tätä alla olevaa kynttilää katsellessani tein mielikuvamatkan tuolle saarelle, ajatellen että aurinko on juuri laskemassa kun olen saapunut rantaan tuolla veneellä. Kynttilän pohjassa on paristo ja elektroniikka, jotka ovat asennettu erilliseen osastoon. Kun kynttilän sydän syttyy, patteri aktivoituu ja värit syttyvät, Sen suhteen ei ole syytä huoleen, että kun kynttilä on loppumaisillaan liekki voisi osua patteriin! Kun kynttilää on palamatta noin 2cm, se sammuu itsestään. Muista silti,ettei kynttilöitä saa jättää valvomatta. Tällä kynttilällä on palamisaikaa ruhtinaat 25 tuntia, josta suositeltavaa on että yhdellä kertaa kynttilää poltetaan korkeintaan 4 tuntia!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Summer delights tuoksussa yhdistyvät raikkaat valkoiset kukat, makea meloni sekä vanilja. 
Itse tunnistin tästä melonin, muut jäivät hieman piiloon.
Image and video hosting by TinyPic
Turquoise oasiksessa taasen yhdistyy auringon haalistama ajopuu, suolavesi sekä lämmin tuuli.
Image and video hosting by TinyPic
Väriä vaihtavissa kynttilöissä palamisaika on 25 tuntia ja tuoksukynttilöissä palamisaika on 22 tuntia.
Kynttilöitä myydään useimmissa päivittäistavarataloissa, kuten K-Citymarketissa, Prismassa, Tokmannissa ja Stockmannissa. 

Plussaa musta näissä oli ettei nää ollu liian voimakkaan tuoksuisia, että olisi alkanut särkeä päätä. (Silti allergisten ja tuoksuille yliherkkien ei suositella käyttää tuotteita.)
Väriä vaihtava kynttilä oli edelliseen Air wick kyntilään siinä mielessä parempi, että värin vaihdon erotti paremmin. (Edellinen oli aika mustaan vuorattu.) 
Lisäksi on plussaa että kynttilänlasi kuumene.
Lempi tuoksu näistä oli Summer delights.

Olisi mukava kuulla onko siellä muita tuoksukynttilöiden ystäviä tai oletteko testanneet Air wickin tuotteita.

9 kommenttia:

 1. Tosi kiva ku oot postaillu viime aikoina paljon! Siistii ku sielläki päin on järkätty tapahtumia teiän bloggaajien kesken!:) kynttilät on aina tunnelman kohottajia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onpa mukava kuulla, että siellä ollaan oltu asiasta mielissään. :) Oon ollu itekki riemuissani että on ollut aikaa tulla kirjottelemaan ja että on ollut töiden lisäksi erilaista sosiaalista elämää. :) Kynttilät on sitä todentotta. :)

   Poista
 2. En päässyt kampanjaan mukaan, höööh harmittti. Etenki ku näitä kuvia kattellessa välitty lämmin tunnelma:/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi. Toivottavasti seuraavaan kampanjaan pääset mukaan. :)

   Poista
 3. Kiva lukea sun juttujasi

  VastaaPoista
 4. Oii onpa tunnelmallisia :0<3 noista en oo kuullutkaan koskaan!! Ihan uutta siis mulle :) ja heidiii teeppä joskus sun ihanasta kodista joku kodinesittelypostaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! <3 No nyt välittyi tämäkin tieto sinun korviin asti. ;) mie teen tässä toivottavasti tän vuoden puolella :DD Tai sitten se voi olla mun uudenvuoden lupaus, jonka toteutan tammikuussa. ;) Mulla ei ole nyt ollenkaan kameraa, uutta odottelen postista. :)

   Poista
 5. Hei, Heidi! Blogisi seuraajana tulit mieleeni eräästä toisesta blogista, jossa on koruarvonta. Kiinnostaisikohan sua osallistua Pernille Corydon- korun arvontaan? http://uusikuu.indiedays.com/2015/11/29/zodiac-signs-pernille-corydon/
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista