torstai 29. lokakuuta 2015

Puhelinpäivitys!

Enpä olisi uskonut, että mun täytyy sortua tekemään puhelimella päivitys! Nyt ei kuitenkaan muu auttanut. Mulla on ollut vajaan kuukauden ajan läppärin virtajohdossa kosketushäiriö, joka loppujen lopuksi kehkeytyi kokonaisvaltaiseen toimimattomuuteen, eikä siis kone enää käynnisty. (Koneen akku on jo aika päiviä sitten lopettanut toimimasta..) 

Tästä syystä on ollut tahatonta hiljaiseloa, mutta jospa palkkapäivänä löytäisin suht edullisen uuden johdon, niin saadaan taas homma pelittämään. :)

Mulle on tulossa tosi kiva pidennetty viikonloppu, sillä lennän huomenna Helsinkiin yhdessä huippu ihanan Roosan kanssa. Palataan vasta maanantaina päivälennolla takaisin Ouluun, joten saadaan viettää rauhassa aikaa yhdessä ja shoppailla :) Viime Helsingin vierailusta onkin jo vierähtänyt puolivuotta! Tämän kertaisen matkan syy on Indiedaysin järjestämä blogi inspiration day-tapahtuma, joka on lauantaina. Käytiin viime syksynä Roosan kanssa samaisessa tapahtumassa ja uuden kutsun saaneena, pyysin Roosaa uudelleen mukaan. <3 
Mulla odottaa vielä matkalaukku makkarissa pakkaamistaan.. Täytyy alkaa pikapikaa katsella vaatteita läpi ja suunnata nukkumaan, jotta jaksaa tehdä huomenna vielä työpäivän.:) On ihan superkiva päästä lähtemään pois Oulun maisemista ja nähdä tuttuja ja mielenkiintoisia pisteitä lauantaina päivän tapahtumassa. :)
Oikein kivaa viikonloppua kaikille? 
Ps. Onko muita lähdössä Inspiration päivätapahtumaan? :)

6 kommenttia: