keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Pieniä juttuja

   Oletko onnellinen?   
Voi kai sanoa, että pintapuolisesti. On työpaikka, terveydentila on hyvä, lähellä on ystäviä.. mutta tuntuu silti että jotakin puuttuu, joka tekisi kokonaiseksi. Sen ei tarvitse olla nimenomaan se parisuhde, vaan se voisi liittyä ihan minuun itseeni. Vireystilan parantamisessa ja säännöllisessä syömisessä olisi kehitettävää!!

   Mikä teki sinut tänään iloiseksi?   
Ihmistenilmoille pääseminen vatsataudista paranemisen jälkeen. Käytiin Minnan kanssa kiertämässä hullareilla ja muilla kaupoilla, nauramassa Napapiirin sankarit-leffalle sekä syömässä Amarillossa tähtikortti-annokset ginger joen kruunaamana.


    Mistä liikutut?   
Täytyy myöntää, etten mielelläni näytä tunteitani muille ja elokuville liikuttuessa pyrin nieleskelemään viimeiseen asti tunteisiin menevät kyyneleet.

 Liikuttunut olo voi tulla ilman kyyneleitäkin. Ystävien tuki ja teot ovat saaneet mielen liikuttuneeksi ja hyvinkin onnelliseksi.
Kaikista hyväntekeväisyyssarjoista, kuten hurja remontti
Elokuvat, joissa päänäyttelijä menehtyy esim. parantumattomaan sairauteen/täysin epäreilu kohtalo lopussa saa mut vollottamaan. Valitettavasti ystäväni Minna on joutunu todistamaan nämä molemmat leffakohdat. Oon itekki vaan nauranu ja itkeny siinä, että miten tässä näin kävi.

Image and video hosting by TinyPic
   Millaiset lakanat sinulla on?   

Pussilakanan kuosin nimeä en muista, mutta merkki on Marimekon ja mitä nyt voin sitä kuosia kuvailla, mukailee se vähän -70 lukua monivärisellä kuvioinnilla. Lakana ja helmalakana ovat valkoiset.

   Mikä on salainen paheesi?   
Kynsien repiminen

   Mitä teet/kuuntelet kun kukaan ei näe/kuule?   
Tästähän menee nyt täysin se hohto, kun kerron. :D
Riippuen päivästä, kotiin päästyä vaihdan päälle mukavat ja rennot vaatteet ja saatan vaan lysähtää sohvalle loppuillaksi. En kaipaa iltoihin enää mitään äksöniä, musta on mukava vaan saada olla.

Musiikkipuolella oli pari sen vuotta sitten Pete Parkkonen jota kuunnellassa Spotify piti laittaa yksityiseksi istunnoksi, kun muka nolotti myöntää kuunnella sitä. Ei kyllä enää ole hänen kohdallaan sitä, :P Mutta löytyy multa edelleen yksi bändi jota kuunnellessa klikkaan Spotifyn muille salaiseksi- ja se on mun teini-bändirakkaus Uniklubi.

   Mikä on suhteesi partoihin?   
Vuosi sitten kyllä hurahin niihin (+viiksiin). Kaikille ne eivät sovi, mutta kun näkee tyypin jolle se sopii niin alkaa kyllä hymyilyttää. :D Siisti ja sopivan mittainen on miellyttävä, mutta jos se menee Kasmirin parran mittaan, niin se ei ihan hötsytä.
Image and video hosting by TinyPic 


   Mitä aiot tehdä huomenna?   
Aamuvuoron jälkeen menen ostamaan Minnan synttärikakkuun puuttuvat tarvikkeet ja illanpäälle leivon sen. Huomenna olisi myös tarkoitus tehdä pientä siivousta kodissa.


   Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?   
Aika hirveä kysymys. En osaa niin suunnitella elämää. Toisaalta kun on jo vakituinen työpaikka saavutettu ja asuu itsenäisesti, on hankala sanoa mitä tähän vielä lisäksi haluaisi. Lapsia? Ei välttämättä. Mutta mukavan se olisi jos olis joku äijjä tuossa kainalossa. :D(Kuvista kiitos Ennille)

3 kommenttia: