sunnuntai 4. lokakuuta 2015

KELTAINEN

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
(Kuvista kiitos Annikalle)
Käsittämätöntä kuinka viikko meni nopeasti! Viime viikon sunnuntaina kotiuduin super rentouttavan mökkiviikonlopun jälkeen kaupungin hälinään, ja olo on tuosta vkl edelleen hyvinkin rentoutunut ja seesteinen. Vaikkakin tosin mulle nousi perjantai-iltana kuume, laski pois yön aikana, joten pääsin lauantaina työpaikan koulutuspäivälle, mutta palattuani sieltä kotiin, käperryin suoraan peiton alle kuumeen kourissa. Nyt olo on taas parempi ja toivottavasti huomenna pääsen töihin. 

 Tästä takista täytyy mainita ja ennenkaikkea tästä väristä. En koskaan osannut kuvitella, että monien vuosien hypistelyjen ja haaveilujen jälkeen ostaisin itselleni keltaisen värisen takin. Kaikki lähti jo monta vuotta sitten löytäessäni Juulian Colour me-blogin löydettyäni, jossa rakastuin hänen värikkääseen vaatemaailmaan. Sanoin monta kertaa itselleni, että voi kun itsekin olisin rohkea ja uskaltaisin käyttää noin kirkkaita värejä ylläni. Keltainen on kuitenkin niin ihmisten silmiin pistävä väri, etten sen vuoksi ole sitä uskaltanut käyttää. 
Kaikki huomiotakiinnittävä on ollut aina mulla omalla kohdalla todella kammoksuttavaa, jota olen yrittänyt välttää. Se voi johtua vuosista, jotka ovat kypsyttäneet itseluottamusta parempaan suuntaan ja ajatus päässä, ettei muiden mielipiteistä tarvi siinä kohtaa välittää, jos jokin tuntuu itsestä oikealta ja hyvältä. 
Mick'sin asiakasillassa kun näin tämän takin, menin heti sovittamaan sitä kysyin tytöiltä, että onko tää ihan kamala mun päällä? Onko tähän väriin asetettu nimenomaan musta-alaosa, johon Tiina vastasi topakasti että ei ole-ostat sen! Se sai kyllä niin iloisen mielen ja hymyn huulille. Jos olisin ollut yksin taki ostospäätöksen kanssa, olisi takki saattanut jäädä roikkumaan hengarista rekkiin ja olisin poistunut liikkeestä harmistuneena. Toisin tosiaan kävi ja odottelen ilmojen viilenemistä sillä vähän innoissani, että saan kulkea tuo takki päällä.

Onko teillä (ollut) salaisia väri- tai muita haaveita, joita ette ole uskaltanut toteuttaa tai kuten minun kohdalla- olette viimeinkin uskaltaneet?

8 kommenttia:

 1. Tuo väri on kyllä oikeesti sulle ihan nappivalinta! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä aivan ihanan värinen takki :)<3 j sopii sulle todella hyvin! Hyvä siis, että kiikutit kotiin ;) muutenkin näistä kuvista huokuu ihana syksy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia kommentista :) täytyy sanoa että kyllä niin tykkään otekin tuosta takista :))

   Poista
 3. Tuo värihän on aivan loistava! Passaa sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Mie rupesin haaveilemaan tuon sävyisestä syystakista, kun näin sun postauksessa sellaisen :3 kaupoissa on nyt ihania syysvaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa! :) mustakin on ihana että värivaihtoehtoja on muitakin kun ne perus musta, sininen ja ja harmaa :'D

   Poista