maanantai 28. syyskuuta 2015

Kiitollinen, siunattu, onnellinen


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Ihanaa maanantai-iltaa!
Täytyy tunnustaa, että irtiotto kaupungin maisemista tuli enemmän kuin tarpeen viime viikonloppuna. Mulla on kieltämättä ollu "lievää" stressiä viime viikkoina, joka on tuntunut inhottavan puristavana tunteena kurkussa useampana päivänä.
Mie olin tosiaan viikonlopun tädin perheen mökillä ja heti ajomatkalla sinne, mulle nousi hymy sitä korkeammalle mitä enemmän aloin nähdä auton ikkunasta katsellessa eläimiä laitumilla ja viljapeltoja. Perille päästyämme vedin syvää henkeä raitista ilmaa ja tunsin kuinka stressi oli jäänyt kaupunkiin.
Samaisena iltana käytiin lenkittämässä Annika-serkun kanssa Brunoa, jonka jälkeen otettiin pikalöylyt, sillä Vain elämää-ohjelma oli alkamassa. Pelailtiin vielä illan aikana lautapeliä ja melko pian alkoikin uni painaa silmäluomia, joten oli aika toivottaa hyvät yöt. 
Lauantaiaamu käynnistyi leipomalla brownie-tuorejuustopaloja sekä omenapiirakkaa. Brownietaikinaan käytin vadelma- että chilisuklaata (ja voi että sunnuntai-aamuna piirakkaa maistaessa maku oli taivaallinen!). Lauantai alkuillan aikana käytiin lenkillä sekä samalla kuvailemassa syysmaisemia, jonka jälkeen päästiin nauttimaan pitkistä löylyistä. 
Sunnuntaina ikkunasta katsoessa ulkona näkyi vesisateen ja tuulen pieksemä syysmaisema. Koleus iski ihan luihin ja ytimiin, että oli käperryttävä viltin alle. Parin tunnin päästä lähdettiin ajamaan Ouluun. Viikonlopusta jäi päällimmäisenä onnellinen tunne, josta sai voimaa pitkäksi aikaa. 
Kiitos.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

  1. Apua mulla on jääny tää postaus jotenkin ihan täysin välistä!! :0 mutta pakko nyt kommentoida, sillä tää postaus oli niin ihana <33 tosi kauniita kuvia sinusta sekä mökkitunnelmista :) joskus on lähdettävä vähän kaueammaksi jotta ilma puhdistuu ja tressi katoaa ! Varmasti siis mökkiviikonloppu tuli juuri oikeaan saumaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! <3 mökkiviikonloput on kyllä niin parhaita, sielu lepää luonnossa :)

      Poista