maanantai 14. syyskuuta 2015

Give yourself time and listen to your heart


Hurts- Lights
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Maanantai-illan terkut kaikille!

Pitkästä aikaa ajattelin tulla kertomaan kuulumisia, niitä kun on muutamat toivoneet. Vaikkakin olen viime kuukausina hädin tuskin käynyt blogin puolella, ei tunnu yhtään vieraalta tulla kirjoittaa tänne. Kesä oli aikaa etten ollut koneella ollenkaan ja jos kone oli päällä, kuuntelin siitä spotifytä. Bloggaaminen ei tuntunut yhtään läheiseltä, joten päätin ottaa etäisyyttä ja kirjoitella ja lukea muiden juttuja vasta kun se tuntui itselle taas mieleiseltä.

Lyhyesti ja tiivistettynä voisin kertoa miten kesä meni. 
Muutamia koho kohtia olivat Emilia-serkun lakkiaiset, isosiskon luona vierailu Turussa pikkusiskon kanssa sekä Annika-serkun rippijuhlat.

Olen viettänyt paljon aikaa ystävien kanssa ja pitänyt tarkoituksella kameran piilossa (instakuvia lukuun ottamatta) ja jättänyt Rovaniemellä, kotikotona, vierraillessa kameran kotiin, Ouluun. Ihan vain siksi, että olen halunnut nauttia niistä hetkistä ilman että joka asia pitäisi ikuistaa. Ja tiiättekö, se on ollut ihanaa. Sitä kautta aloin pohtia entistä enemmän mitä haluan tänne jakaa ja kenestä.

Kesäkuussa vietetty kesäloma meni vesisadetta aika pitkälti katsoen, mutta samalla sain tehokkaasti laitettua kotia, johon muutin toukokuun lopussa. Edelleenkään en ole löytänyt sitä oikeaa lasivitriinikaappia ja lipastoa + kattolamppua olohuoneeseen, pientä lipastoa makuuhuoneeseen sekä metallista tasoa eteiseen. Tai no ne täydelliset jotka olen bongannyt olivat hinnan suhteen korkeilla pilvissä, joten etsinnät jatkukoon. :D 
Siitä syystä kotipostausta ei ole tullut, kun sitäkin muutama on odotellut. Pahoittelut odottamisesta! 
Image and video hosting by TinyPic
Heinäkuussa palasin töihin uuden työpisteen ja uusien työkavereiden merkeissä. Työmatka on ihanan lyhyt, sillä talsin reilussa viidessä minuutissa paikan päälle. (talsiminen johtuu siitä, että multa pöllittiin taas kerran pyörä ja vielä kaupan pihasta..)
Uusien asioiden oppiminen  ja uuden talon tunteminen ollut mukavaa vaihtelua sekä vähän stressavaa, mutta huiput uudet työkaverit ja vanhojen ja tuttujen asiakkaiden näkeminen edellisestä paikasta ovat tehneet kotiutumisesta helpon ja iloisen. 
Nyt viime kuukaudet ovat olleet melko kiireisiä ja hektisiä, joten töistä kotiin laahustettua oon painunut suihkun kautta aikalailla suoraan unille. :D Mutta eiköhän tää tästä. :) Pienet iloiset tapahtumat tai ystävien kanssa vietetyt illat, kynttilöiden polttelu, iltakävelyt ovat ihanaa vastapainoa arjen kiireisille ajoille.
Ehkä kaikkein paras juttu tälle alku syksylle on se että, rakas ystäväni Minna muutti Rovaniemeltä Ouluun ja aika lähelle mua! <3
Image and video hosting by TinyPic
Loppumaininta vielä asusta!
Kävin sunnuntaina pikkuserkkuni Katin kanssa kuvailemassa muutama asu mukana. Tässä asussa on aikalailla sitä värimaailmaa ja tyyliä, jota rakastan pukea ylleni. Oli aivan ihana kaivaa maiharit kaapista ja vetää ne jalkaan ja todeta niiden myötä, että syksy on saapunut! 
Mulle tämä asu oli vähän sellainen villikortti, jossa oli elementtejä, joita en käytä arkisin. Tykkään pitää aikalailla sellaista hillittyä linjaa ja käyttää korkeintaan kolmea väriä yhtäaikaa kun taas tässä on vähän enempi värejä. Omasta mukavuusalueesta pitäisi ehdottomasti hypätä välillä vähän enemmän ulos!

"Villein kohta" kaikessa naurettavuudessaan on tuo viininpunainen hame, joka farkkujen sijaan oli jännä pukea ylle. En käytä mekkoja tai hameita muuten kuin juhlissa, joten arkikäytössä ne tuntuvat vierailta. 
Mutta nyt kun olen tässä makustellut asiaa, haluaisin ostaa enemmän tasapituisia, graaffisia kuvioita, yksivärisiä hameita kaappiini. 
Image and video hosting by TinyPic
 Nyt kun olen saanut hengitellä ihan rauhassa, on ihana päästä kommunikoimaan jälleen teidän kanssanne ja päästä toteuttamaan teidän toiveitanne. :) 

2 kommenttia:

  1. Hei ihanaa että sulta tuli postausta:) Tuo asu on tosi kiva, iha sun näkönen! Ja voi että musta tuntuu että joka toiselta täällä Oulussa on pyörä varastettu viime aikoina :'D :( Pyörävarkaat vissiin liikkeellä. Oma on vielä toistaseks säilyny pihassa :D

    VastaaPoista
  2. Oiii olipa niin mielekästä luettavaa :)<33 mielettömän ihania kuvia!!! :0<3 tuo paikka on niin täydellinen!!! Oon aina halunnu kuvailla junanradalla mut ei se oo koskaan onnistunut :(( nyyh!! Tykkään sun asusta myös älyttömästi, tuo värimaailma <3 nähtäiskö pian? :**

    VastaaPoista