lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kuinka poistua omalta mukavuusalueelta?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Oletteko koskaan miettineet asioita siltä kantilta, että vaikket itse missään nimessä haluaisi tehdä jotain mitä ystäväsi halajaisi täydestä sydämestään tai suorasta spontaanisuudestaan - ehkä siihen ajatukseen pitäisi hypätä mukaan?

Mitä jos, kyseinen tempaus joka sinun ehkä niin kutsutusta arkuudesta johtuen, saattaisikin olla ystäväsi viimeinen pyyntö? Harmittaisiko asiaa murehtiessa, että ehkä olisi pitänyt elää silloin hetkessä ja kokea se itselle epämiellyttävä tempaus? Kuinka iloiseksi ystäväsi ja jopa ehkä sinäkin olisit tullut, kun olisitte kokeeneet ja jakaneet sen yhdessä.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Minä myönnän, että mun on hirveen vaikea tulla omalta mukavuusalueelta pois. Erityisesti kun kyseessä on isompi porukka, jonka kanssa pitäsi viettää aikaa, tutustua poikaystävän kavereihin, lähteä sokkotreffeille, tehdä ylipäänsä joitakin asioita spontaanisti.
Kadehdin suoraan sanottuna niitä ihmisiä, jotka uskaltavat hypätä juttuihin sen enempää stressaamatta/ häpeilemättä, jotka eivät ole heille ennestään tuttuja. Itsensä psyykkaaminen näihin on joskus aika kovan työn alla ja välillä yllätän itseni positiivisesti, kun huomaan ettei homma ollutkaan loppujen lopuksi niin paha.
Välillä se sattuu kuulla, että en lähe koskaan mihinkään mukaan, mutta mulla ei ole vaan hyvä seistä tilaanteessa mukana, jossa mietin että mitä helvettiä mie teen täällä.
Miten omalta mukavuusalueelta voisi poistua coolisti tai näyttää itsevarmalta eikä pelokkaalta mursulta?
Image and video hosting by TinyPic
Missä tilanteissa te olette joutuneet poistumaan turvalliselta alueelta?
Kuinka helppoa se sitten loppujen lopuksi on?

1 kommentti:

  1. Hassua kun itse juuri samaista asiaa olen kovasti viime aikoina miettinyt. Huomasin olevani arka poistumaan omalta mukavuusalueelta. Ehkä pitäisi kuitenkin sanoa enemmän mukaville ehdotuksille kyllä eikä ei! :)

    VastaaPoista