maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen rannekello

..tuplaten.

En oo koskaan osannut pitää rannekelloa, johtuen siitä etten ole löytänyt mieleistä sekä etten ehtisi sitä pitää päivän aikana juuri ollenkaan työnkuvani vuoksi. Tottumuksesta on aina riittänyt että kellonajan tarkistaa puhelimesta. Välillä sekin raivostuttaa, kun puhelin sattuu menemään laukussa ihan pohjalle ja laukun saa kääntää melkein ympäri, jotta luurin löytää. Kelle tämä on tuttua?

Kävin vähän aikaa sitten Glitterissä etsimässä juhliin kaulakorua. No, mitä tapahtuu koruharakkojen päässä ja silmissä kun näkee ilmoituksen "tuplaleima-päivät" tai "osta 3 maksa 2"?
Veikkaan samaa kuin mulla.

Kaulakoruvaihtoehtoja juhliin lähti kaksi, yksi arkinen risti-kaulakoru, käsikorupaketti ja KAKSI RANNEKELLOA. En ollut ihan heti uskoa todeksi tempaustani. Mulla on ollut viimeksi kunnolla käytössä rannekello ala-asteella -sellainen vaaleanpunainen..
Nyt lomalla ollessani olen käyttänyt päivittäin jompaa kumpaa kelloa ja jännä miten kello onkaan asettunut ranteeseen sen suurempia ongelmia. Lähinnä tarkoitan tottumuksen puolesta. 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ristikoru
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

 1. Sieviä koruja! :)
  Mulla pitäis kans hankkia uus rannekello tai käyttää edellistä koruliikkeessä. Nuo glitterin kellot on kyllä ihania!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki?!! Glitterissä on kyllä aika hyvä valikoima kelloja :p

   Poista