tiistai 5. toukokuuta 2015

Viimeiset kuvat brunettina!

Image and video hosting by TinyPic
Niinkuin huomata saattaakin, on kevään työtahti näkynyt suurena hiljaiselona täällä blogin puolella. Läppäri on saanut käynyt pienillä talviunilla, puhelimen sivuuttaessa sen. On huomattavasti nopeampaa lukea meilit, uutiset, maksaa laskut, kuunnella musiikkia, katsastaa blogit, insta, fb jne, kännykän voimin, sillä se hoituu sen kautta näppärämmin, eikä sitä jää vahingossa notkumaan "nettiin" niin kuin taasen läppärillä, vai kuinka?
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Tässäpä Emmin räpsimät kuvat maaliskuun loppupuolelta/huhtikuun alulta. Käytiin Ainolanpuistossa kuvailemassa, jonka jälkeen lähdettiin hyisen ilman kannustamana Robertsiin juomaan lämmintä- tosin tilasinpa sitten tietenkin jäälaten appelsiini -makusiirapilla sekä leivän.
Oli mukava istua aivan rauhassa kahvilassa ja jutella Emmin kanssa, kertoa tulevista muutoksista ja suunnitelmista.
Image and video hosting by TinyPic
Viime viikolla näin pitkästä aikaa kavereita isoin sankoin. Kävin nimittäin tiistaina päivittämässä hiukset Elisalla, jonka jälkeen nähtiin Annan kanssa kuvailujen ja kahvittelujen merkeissä. Keskiviikkona nähtiin Annin ja Emmin kanssa. Vappuna oltiin Annen kanssa grillailemassa kaveriporukassa ja viikonloppuna vietin ihanaa aikaa Annika-serkun kanssa. 
Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

 1. Älä polta ittees loppuun =] itellä meinas palaa hermot kunnolla vuosi sitten, kun työtahti oli hirmuinen. yli 200h /3vko. Loppujen lopuksi sanoin itteni irti esimies asemasta, nyt on paljon helpompaa. Tällähetkellä olen viikon sairaslomalla kun vetäsin globalilla pikkurillistä palan pois :D, Vaikka äitienpäivä painaa päälle.

  Terv. Juho, sawonmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) huh, on se sullakin kovaa kovempi tahti ollu! Tärkeää on osata itse viheltää peli poikki, kun tuntee ettei nyt mee homma oikein. Dollarit silmissä- ajatusmaailmaa ylläpitämällä ei ole hyvä elää -ainakaan pitemmän päälle :D
   Mukavaa kesänodotusta!

   Poista