perjantai 22. toukokuuta 2015

Viimeinen viikko

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Huomenna nidottuu 9. päivän työputki viimein ja sunnuntaipäivän saa hengähtää. Päivä tulee tosin menemään pakatessa ja keittiön ja olkkarin ikkuinoita pestessä (parvekkeen ikkunat pestiin entisen luokkaverin, Jennan, kanssa alkuviikosta).
Maanantaina starttaa sitten kuulkaa vihoviimeinen työviikko mun nykyisessä työpaikassa ja perjantain iltavuoron jälkeen alkaa kesäloma (!!!). Voin sanoa, että pääsee varmaan itku kun luovutan avaimen ensi viikolla.

Hassua alkaa ajatella, että viisi vuotta sitten muutin Ouluun opiskelemaan kokiksi, olin tässä paikassa kaksi harjottelujaksoa ja  pääsin valmistumisen jälkeen töihin. Kaikista harjoittelupaikoista, tää olikin ainoa paikka, jonne kuvittelinkin itseni.
Vaikka välillä on ollut kiireisiä aikoja, pitkiä päiviä, ovat työkaverit olleet syy, miksi oon tullu aina hymyissä suin töihin. Ei ole ollut yhtäkään päivää, ettenkö olisi ajatellut kotoa lähtiessä, että onpa ärsyttävä lähteä töihin. Paikka on ollut alusta asti näiden ihmisten ansiosta mulle kuin toinen koti. Työkavereille voi kertoa luottamuksellisesti omia asioita, olla rohkeasti päästääni hieman vajaa ja omaitseni. Mulla tulee kyllä ikävä meiän tyttöjä ja erästä vahtimestaria.

Seuraavan viikon lauantaina vietetään sitten paikan hautajaisia työkavereiden kanssa ja vollotetaan lisää. :/ Onneksi tämä ei ole kuitenkaan kaiken loppu. Meidät vaan siirretään yrityksen eri ravintoloihin ja vapaa-ajalla nähdään ja pidetään yhteyttä sekä koulutuspäivissä nähdään myös. :)

Viikon päästä lauantaina tulee myös eräs toinen asia päätökseen. Suljen viimeistä kertaa oven nykyisessä asunnossani. Oon sanoinkuvaamattoman onnellinen päästessäni tulevan kotiini, jossa kävin eilen taas halailemassa seiniä ja tuijotelemassa kattoa sanoen että kohta mie oon täällä.
Pakkauspuuhat on olleet käynissä ihan hyvää vauhtia. Töitten jälkeen illalla kotiin päästyä oon aina jotakin saanut laitettua laatikoihin ja myytyä tavaraa eteenpäin. Siitäkin huolimatta tuntuu, että miten nuo kaapit vetääkin tavaraa sisäänsä noin paljon?! Pahoittelen, että nämä päivityksen sisältävät pääosin vain työ- ja muuttoasioita, yritän ottaa sunnuntaina tehtäväksi laittaa muutaman voilepäkakun ohjeita tänne! :) Nyt kauniita unia ja mukavaa viikonloppua kaikille! 
Image and video hosting by TinyPic
Kiitos Annika-serkulle kuvista <3

8 kommenttia:

 1. Heidi niin kauniina! :) Paljon on sulla muutoksia luvassa, tsemppiä muuttourakkaan ja ihanaa kesälomaa <3 Toivottavasti ilmatki paranis sun kesälomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiiiiitos Emmi <3Toivotaan että säät sallivat mukavan loman ja tervetuloa kyläilemään! <3

   Poista
 2. Oii vitsi miten kauniita kuvia susta heidi <3 tuo punanen kyllä niin passaa sulle!!<3 paljon sulla muutoksia edessä ja varmasti haikea jättää taakse työpaikka jossa on nauttinut joka päivä! Muutokset voi kuitenkin olla hyvästäkin <3 tsemppiä myös muuttourakkaan ja vielä kerran onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia<3 kyllä tää punainen väri on aina niin kiva :) piristää niin mukavastikin :)
   Hieman jänskättää uusi työympäristö ja uudet työkaverit, mutta hyvällä tavalla. :) kiitos tsempeistä! Ihanaa kesänalkua ja tervetuloa kylään! :)

   Poista
 3. ''Lycka till'' elämän muutoksissa =)

  VastaaPoista
 4. Ihanan sävyiset hiukset :) Onnea uudeta asunnosta ja jännittävistä muutoksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika.:) väri on kyllä niin kivan pirtsakka!:) kiitos, kuvia uudesta kodista tulee sen saatua kodin näköiseksi. Työjännitys on onneksi hyvällä tavalla jännittävää :)

   Poista