tiistai 12. toukokuuta 2015

Punapää Ls-style käynnin jälkeen

Kävin toissa viikon tiistaina LS-Stylessa tarkoituksenani piilottaa ainakin tyvikasvu, mutta samalla saada jotain uutta piristystä pituuksiin. Vaihtoehdoiksi heitin Elisalle, että mennään vaaleampaan suuntaan tai toteutetaan mun pienimuotoinen haave palata takaisin punapääksi. Oli huippua nähdä Elisan ilme mainittaessa sana punainen. Neiti nyökytti sille ja sanoi myös itse miettineen kyseistä väriä. Niinpä värikartoista katsottiin sopivat kuparin sävyt jotka toteutuvat hyvin keskenään liukuvärin muodossa. Tyviin päätyi tummempaa ja latvoihin kirkkaampaa punaista. Otin extrana olaplex-hoidon, jota Elisa suositteli.

"Olaplex on tuote, joka korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyjen aikana. Olaplex mahdollistaa hiuksen vaalentamisen kerralla vaaleammaksi kuin aikaisemmin – säilyttäen hiuksen kunnon huomattavasti paremmin. 
Vaalennuskäsittelyssä Olaplex mahdollistaa useamman asteen vaalennuksen kerralla – samalla vahvistaen hiusta. Värjäyksen yhteydessä Olaplex lisää huomattavasti kiiltoa sekä tekee väreistä intensiivisempiä."
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Siitä on pari vuotta kun olin viimeksi punapää ja miten se tuntuikaan taas niin omalta, kun peilikuvasta näki liehuvan tuliletin! Oon niin fiiliksissä ja täynnä uutta intoa uuden värin myötä! Väriä ylläpitääkseni ostin curry-colormaskin ja uuden ajankin varasin hyvissä ajoin serkun kevään juhlia varten. :) Muistakaahan olla ajoissa kampaamoajan varauksen suhteen! ;)

9 kommenttia:

 1. vau punainen sopii sulle kyllä todella hyvin!! mahtavaa jälkeä Elisa tehnyt<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! :)) joka kerta äimistyn tän mimmin tukanlaittotaidoista! <3

   Poista
 2. Niin upea tukka!!!<3 ai että!! Me punapäät ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Emilia, tiiäkkö miten ikävä onkaan ollu sun kommentteja?! On punpäissä jotain erityistä ;) <3

   Poista
 3. Onneksi valitsit tuon punasen värin vaikka ei siinä vaaleassakkaan ois ollu mitään vikaa. Näyttää tosi hyvälle. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli niin oikee päätös tällä kertaa repästä! <3 Niin sun väris, ehottomasti. ;)

  VastaaPoista