keskiviikko 27. toukokuuta 2015

nyt pelkään koskea kadulla, pelkään jos et kättäni purista

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Väsyneet keskiviikon terveiset! Tää päivä on ollut töiden jälkeen nykyisen asunnon avaimien (osan) palautusta kiinteistöhuoltoon edestakas twistillä- toimisto oli muuttanut toiseen osoitteeseen. Ehdin kuitenkin nipin napin ennen liikkeen sulkemisaikaa palauttaa avaimet ja lähteä tallustamaan kotia kohti.
Kotiin päästyä kävin hakemassa pyöräni huollosta- viime syksynä rengas meni rikki ja oon viimisen asti vältellyt asian hoitamista kuntoon. >:) Asia korjautui ihan liian kivuttomasti ja suhteellisen edullisesti (28€!). Eilen vietyäni pyörän sönkkösöö-heidinä mongertaen korjaajalle, että ainakin toisessa renkaassa taitaa olla reikä ja voisiko sen korjata, niin unohdin täysin kysyä paljonko huolto tulee suurinpiirtein maksamaan.. No koitin googletella eri firmojen hinnastoja (tämän paikan sivuilta hinnastoa ei löytynyt), ja aloin pahimmassa tapauksessa pelätä hinnan ylettyvän 80:een euroon. :D Sainpahan huokaista helpotuksesta kuullessani huomattavan pienemmän summan myyjän suusta . :D

Kotiin palattuani pesin koneellisen pyykkiä ja eräs tyttö kävi ostamassa mun ruokapöydän pois. 
Loppu ilta on mennyt hyppien paikasta A paikkaan B, C,A,B,A... :D Muuttopuuhissa siis- yksin muuttaessa on se huonopuoli, että kaiken joutuu tekemään itse! Kenellekään ei voi delegoida ja näin olleen silmät ristissä hypitään koko ajan joka suuntaan.. Alkaa kieltämättä kypsyttään koko touhu! Onneksi aletaan olemaan kohta voiton puolella. :) 

Torstai ja perjantai (viimeinen päivä töitä!!) ovat sulkuvuoroja, joten aamut menee asioita hoitaessa. Huomenna aamusta mulla on Elisalla kampaaja-aika, siitä käyän nopsaa Glitterissä katsomassa kaulakorua serkun lakkiaisiin lauantaiksi, poljen kotiin odottamaan tädin miehen tuomioita noista mun tänään irrottamasta kattolampusta, että kuinka se lampun alusta asennetaan siihen paikoilleen ja toivon salaa, että hänellä olisi aikaa irroittaa olohuoneeen lamppu katosta - eteisen lampun yletän irroittamaan juuri ja juuri. :D
Sen jälkeen on aikaa laittaa vaatteet jätesäkkeihin, pestä viimeinen ikkuna, vastaanottaa uuden kodin avaimet ja painella töihin. Illalla päästyäni lähetään tyhjentään Annen kanssa mun kellari ja viedään ne romppeet uuden kodin kellariin.  Ilta kympiltä tulee sitten isosiskon, Sannan, juna Turusta ja ajellaan sitten kotiin. 
Toivottavasti teksti ei tuntunut vaikealukuiselta- päässä surraa ja pörrää sen verran, että hyvä kun itse sain ajatukset kirjattua tähän. :)

Musta näyttää pahasti siltä, etten ehdi tämän jälkeen päivittämään blogia, joten toivottelen näin etukäteen kaikille valmistuneille ja lakin saaneille onnistuneita ja iloisia juhlia!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kiitos Annille/ Dominoefekti kuvista

6 kommenttia:

 1. Tutulta kuulostaa! Mutta kohta helpottaa, voin luvata :) Söppänä oot <3

  VastaaPoista
 2. Oho, onpa sulla hommaa! Kamala miten selviydyt muutostakin yksin, koitahan nyt jotenkin pärjäillä siellä! :D ♥ Onpa muuten todella kauniita kuvia sinusta, tuo tukka sopii sulla mielettömän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta onneksi selvittiin vain pienellä stressillä :'D kiiitos kiitos Vilma <3

   Poista
 3. Pakko tulla näin vähän myöhässäkin kommentoimaan, että onpa kyllä aivan ihania kuvia sinusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään ku ei millonkaan ;)) kiitos ihana <3

   Poista