torstai 14. toukokuuta 2015

Ilon päivä

Galantis-Peanut butter jelly

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kylläpä koti alkaa näyttää tyhjältä ja pieni kaiku vastaa omaan puheeseen. Tänään serkku kävi hakemassa mattoja, keittiönpöydän tuolit ja lokerohyllyt, jotka ovat toimineet tv-tasonani. Lisäksi sain puskettua mukaan entisen minitelkkarini kummitytölle ja muuta pientä tavaraa.

 Kaiken tämän materiaalin luopumisen keskellä tää päivä on ollut ehdottomasti paras pitkiin aikoihin. Menin eilen illalla puoli ysin jälkeen töistä päästyä Annelle yötä eväitteni kanssa. Syöpästiin, kateltiin tovi telkkaria ja kaaduttiin untenmaille. Heräilin kahvin tuoksuun aamulla ysiltä ja nautittiin yhdessä aamupala. Pian alettiinkin lähteä mun luokse, vaihdettiin lenkkikamppeet päälle ja vetästiin reipas 6km lenkki raikkaassa säässä. Lenkki koostui niin askelkyykyistä kaidetta vasten, porrashypyistä, perusvammailusta sekä siitä rehellisestä hölkästä. Takaisin mun luokse päästyä vedettiin kahvakuulatreeni. Siitä sitten pian tulikin aiemmin mainittu kamppeitten kanto serkun autoon, loppu veto kahvakuulanheittelystä, suihku ja syöminen leffan parissa. Ei kyllä ois voinu parempaa vapaapäivää olla. Ihana seura ja yhdessä toteutettu liikkuminen.

Loppuilta nyt ei menny niinkään mallikkaasti. Mulle piti tulla kattoon tätä asuntoa eräs asukasehdokas, mutta eipä tyypistä oo kuulunut mitään. Musta ois vähintäänkin ihan kohteliasta ilmoittaa, jos tuleminen peruuntuu niin toisen ei tarvitse päivystää turhaan kotona, vai kuinka? Koitin soittaakin tälle tyypille ja perään laitoin viestinkin, mutta enpä saanut kumpaankaan vastausta.

Tässä odotellessa oon käynyt eri sisustusliikkeiden sivustoja läpi ja bongaillut uuteen kotiin ihania vaihtoehtoja valaisimista sohvapöytiin, tv-tasoihin ja lasikaappeihin. Näihin saa kyllä aivan liian helposti uppoamaan rahaa..
Image and video hosting by TinyPic 
Kuvat otetiin pari viikkoa sitten kun nähtiin hobitti-ystäväni Emmin ja Annin kanssa, joka on meihin kahteen verrattuna niin hujoppi, että Emmi nimittikin Annin Gandalfiksi. Ei olisi voinut osuvammin sanoa. xD En tiiä olinko väsynyt aamuvuoron jälkeen vaiko niin onnellinen tyttöjen seurassa, kun lensi niin levotonta juttua ja nauru raikasi torinrannassa. 

4 kommenttia:

 1. Ihania kuulumisia Heidi! Hyvältä kuullostaa sporttailut! Ite ulkona liikun oikeestaan vaan juoksemalla, vois joskus jotain muitakin kokeilla, mitä tuossa mainitsit. Tai porrastreeniä. Haha.

  Mää niin tuun kyläileen sun uuteen kämppään ;D Hassua nähdä sama kämppä eri tavoin laitettuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kyllä vähän ujo hyppimään ihmistenilmoilla tuolleen extemporee, mutta heti ku ei ihmisiä näkyny niin olin messissä . :'D pieni hassuttelu ei tee hallaa :) oli ainakin erilailla tehokas lenkki!
   Ja tervetuloa kesästä alkaen kylästeleen! <3

   Poista
 2. Ihanan pirtsakan värinen tuo neule. :) Ja lenkki kuulostaa hyvältä, se on parasta hyvässä seurassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin sen spingfield-liikkeestä pari vuotta sitten ja harmittavan vähälle käytölle on neule jäänyt :/ lenkin suhteen oot täysin oikeassa!

   Poista