keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Alkukesän odotukset

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sateiset keskiviikkoterveiset!

Vuoden vaihduttua päätin ja tunsin, että tästä vuodesta tulee muutosten vuosi. En tiedä tarkkaa syytä miksi tai mitkä tekijät asiaan vaikuttaisivat, mutta siltä vain tuntui.
Jo näihin viiteen kuukauteen on sattunut ikäviäkin asioita, mutta elämän kuuluukin mennä välistä muutama porras alaspäin, jotta voi taas arvostaa pieniä asioita. Nyt vasta tajuan kunnolla miten nopeasti aika on kulunut. Kevät on alkanut mennä hyvää vauhtia eteenpäin ja pian on jo kesäkuu.

Nämä kolme viikkoa kahdella vapaapäivällä porskutetaan täydellä tarmolla ja arvatkaapa mitä sitten? Uskallan viimeinkin sanoa sen ääneen muille sekä myös itselleni, että nähdessäni mustaa valkoisella vuokrasopparissa, muutan toukokuun lopussa kaverin kämppään hänen lähtiessään ulkomaille. Oon niin halkeamassa onnesta muuttaessani parikytä neliötä isompaan asuntoon ja keskustan saralle.
Toinen, se vielä iloisempi odotetuin asia on mun kesäloma, joka starttaa toukokuun vikalla viikonlopulla. Toivottavasti ilmat alkavat lämmetä, jotta saan nauttia kesäkuisesta lomastani. Vaikka tällä hetkellä on aivan sama mikä sää silloin on, kunhan on loma. :D On helpottava ja ihana laittaa uutta kotia kaikessa rauhassa, kun ei tarvitse töiden ohella fiksailla paikkoja mieleisekseen.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Muutosta on pienimuotoista stressiä ajankohtansa vuoksi; koko viikko on iltavuoroa ja la on serkun lakkiaiset. Mutta vanhemmat, siskot, Anne ja äitin sisko miehensä kanssa ovat jelppimässä, joten koitan hengitellä rauhassa ja sanoa kaiken menevän hyvin. Oon niin fiiliksistä, että haluaisin jo pakata astiat ja jäljellä olevat huonekalut -sängyn ja sohvan- joita en ole myynyt.
Uuteen kotiin haluan ihan eri huonekalut - ja ennenkaikkea helpottaakseni muuttourakkaa, olen siksi myynyt/antanut tavaraa ja huonekaluja pois. Kaikkein kivuliainta on ollut luopua parvekkeella olevista tavaroista, korituolista sekä puutarhakalusteista. Uudessa kodissa kun ei ole parveketta.


Kiitos kuvista Annalle / Secondary life

6 kommenttia:

 1. Ihanan kämpän saat kyllä itelles, pidä siitä hyvää huolta :)

  VastaaPoista
 2. Jee, eli pian luvassa paaljon asuntopostauksia :)) Muuttaminen on samaan aikaan niin stressaavaa, mutta niin ihanaa, vähän kuin uuden alku :)) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Pinterest on toiminut suurena inspiraationa miettiessä, mitä huonekaluja uuteen kotiin tulisi :) pakkaaminen on kyllä maailman tuskallisinta, kun tuntuu että tavaraa löytyy koko ajan vaan enemmän :D Kiitos tsempeistä ja mukavaa viikkoa!:)

   Poista
 3. Varmasti tuntuu tosi ihanalta muuttaa isompaan kotiin ja laitella paikkoja kuntoon. Sulla ei ookkaan kauaa aikaa lomaan, toivotaan hyviä ilmoja. :) Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenna!
   Kyllä on niin mahtava saada taas oma makkari ennen kaikkea käyttöön sekä keittiö <3 toivotaan että aurinko kurkistaisi mahdollisimman monena päivänä :)

   Poista