perjantai 6. maaliskuuta 2015

Puhelinpäivitys junasta

Ketkä kaikki siellä ovat saaneet viettää hiihtolomaa? Entä ketkä muut ovat minun lisäksi painaneet duunia?
Meiän paikka on kiinni tämän viikonlopun, joten mullakin on kaksi päivää vapaata, whiiii!!

Tällä hetkellä makaan peiton alla yöjunassa kohti Helsinkiä. Syy miksi lähden sinne on serkun kihlajaiset sekä (hänen äitinsä) tätini syntymäpäivät. Minut   pyydettiin leipomispuuhiin ja matkalaukussani onkin pussillinen hilloja sekä kahden kakun pohjat + koristeet+ muita kakkujuttuja:D

Töistä päästyäni poikkesin parin korttelin päässä asuvan Annin luokse. Näytittiin vähän myöhäsempi päivällinen tuomillani eväillä ;uunilohella sekä jälkkäriksi syötiin kääretorttua. Oli ihana käydä katsastamassa Annin kotia ja istahtaa päivän päätteeksi alas ja vaihtaa viime aikaiset kuulumiset. 

Pianpa se kello alkoi olla ilta yhdeksän ja Anni lähti saattaan mua junalle. :) 
Huomenna oon seittemän pintaan perillä -saa nähdä kuinka väsynyt matkaaja sitä sitten onkaan! Toivottavasti ei tule pilkkuvirheitä ja raaka-ainesekoituksia täyte- ja voileipäkakkujen kanssa :D Juhlat ovat vasta sunnuntaita, joten huomenna saa ihan rauhassa laittaa juhlia ja päästä päivän päätteeksi saunaan! 

Oikein ihanaa loman loppuaikaa kaikille sitä viettäneille ja muille oikein kivaa viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua ja viikonloppua leipuri-Heidi!! <3 Määki oon ollu koko viikon melkeen töissä ja viikonloppu vielä kans, höh. Jos meillä menis ensviikolla aikataulut yksiin niin olis ihana käydä kuvailemassa! Pus :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitahan jaksaa teräsmimmi!! <3 Maanantaina meen puoli neljäksi, niin aamupäivästä vois ehtiä käymäänki kuvailemassa- jos sullaki on ilta! Muita vuoroja en nyt muista tähän hätään! :)

   Poista
 2. Ihana ku kävit <3 Ja oon ihan mielissään, kun kaapissa on ruokaa valmiina viikonlopulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ettei sulla ollut mitään sen ihmeempiä menoja!:) haha, varo tästä voi kehkeytyä tapa ;)

   Poista