torstai 5. maaliskuuta 2015

Aurinkoinen perjantai

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Muutama viikko takaperin sovittiin Jennan kanssa tärskyt. Jenna tuli mua töihin vastaan, josta lähdettiin suuntaamaan auringon paisteen johdattamana Pikisaaren rantaa kohti.
Aurinko paistoi niin lämpimästi, mutta kylmä tuuli piti visusti huolen ettei takkia pidetä liian kauaa pois päältä. ;) 
Maisema oli niin hämmentävä. Tuntui niin syksyiseltä lumen ollessa sulanut paikoittain, jonka ansiosta  vaahteranlehdetkin pilkistivät. Onneksi ollaan kuitenkin menossa reippaasti kohti kesää!

Sormien alkaessa muistuttaa jäisiä kalikoita, alkoi molemmilla tehdä mieli kuumaa kaakota, joten poikettiin CoffeeHousee, Napsastiin tarjottimille makumoccajuomat sekä suolaista. Oli niin kiva vaihtaa ensikertaa kahdenkesken Jennan kanssa ajatuksia ja suurin osa ajasta taisi mennä molempien ammattiin, eli ruoanlaiton ja leipomisen puoleen.
Aikaa vierähti äkkiä pari tuntia. Tuumiskeltiin,että on parempi alkaa lähteä kotia kellon juostessa niin kauhealla vauhdilla eteenpäin. Tiet eivät kuitenkaan erkaantuneet siihen, vaan yhteisen kotimatkan ansiosta saatiin höpöteltyä ihan minun kotitalolleni asti. 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kiitos Jenna vielä tuosta ihanasta perjantaipäivästä!

Kuvat: Jenna/JennaJulia 

7 kommenttia:

 1. Oiii niin kauniita kuvia :)<3 ihanasti heijastuu auringonsäteet näihin kuviin<3

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja tosiaan, on vähän semmonen syksyn fiilis näissä ...hauska :)

  VastaaPoista
 3. Oi, että ku oliski tuommosia aurikonkoisia päiviä enempi! Heti tulee semmonen keväisempi fiili<3 Ihana ku teillä on yhteistä höpöteltävää ammatikki puolesta, ootte kyllä molemmat semmosia jauhopeukaloita! ;D

  VastaaPoista
 4. Vautsi on teillä kummallakin ihanat paidat päällä ja onneksi edes vähän jo aurinko on alkanut paistamaan! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä ihana, että saatiin nauttia auringonpaisteesta ja minä sinun seurasta. :) Jotenkin sitä ajautuu aina höpöttelemään niistä yhdistävistä asioista kuten just tuosta ruoanlaitosta ja leipomisesta. :) Oli kyllä kiva höpötellä ja saattaa sinut kotiovelle asti. ♥

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia! oikein keväisiä ! :) kohta tulee kesä <3

  VastaaPoista