keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

AAMU KÄYNNISTYY..


Mumford &Sons- Believe
Olen kuullut joskus sanottavan, että päivä lähtee käyntiin aamupalalla. Voin allekirjoittaa kyseisen. Vieteltiin toinen sunnuntaiaamu Annika-serkun kanssa nostaen aamupalapöytään mangomehua, teetä, juustolla ja kasviksilla täytettyjä croissantteja, avokado-banaani smoothieta (kaurajuomaan tehtynä, johon laitoin myös thaibasilikaa, manteliöljyä sekä leseitä) sekä Ellen synttäreiltä napattua kakkua. Pikkukipoissa oli hunajakuorutettuja cashewpähkinöitä sekä kinuskisuklaata, joita napsittiin sohvalle siirtyessämme elokuvan alkaessa.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Täytyy sanoa, että haluaisin tästä tulevan ihan joka viikkoinen tapa. Erikoista on ollut huomata kuinka kaksi aikaisempaa sunnuntaita on tuntunut niin ihanilta koko pitkän päivän vain ja ainoastaan siksi, että on saanut istua ihan rauhassa aamupalan ääressä ja nauttia aurinkonvalon säteiden kurkistaessa sälekaihtimien välistä.

Näillä näkyminen seuraavat kaksi sunnuntaita tulee myös vietettyä yhtä herkkukattauksin! Itselle en koskaan kehtaisi nähdä näin paljon vaivaa, koska aamupala on arkisin sellainen kahden minuutin veto suuhun, että tuntuisi heittävänsä hukkaan- ei pelkästään sen ruoan vaan sen halun rauhoittua ja nauttia ruoasta.
Mikä käynnistää teidän päivänne? Onko se aamulenkki/-puntti vai juurikin se aamupala?

3 kommenttia:

 1. Oiii ihania kuvia heidi :)<3 kyllä se on vaan ihanaa herätä niin ettei ole kiirettä! Just nauttia rauhassa aamupala- ja joskus juuri panostaa vähän enemmän <3 harmi ettei viikolla tuollaiseen ole aikaa :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia <3 onneksi on viikonloppuna aikaa :)

   Poista
 2. Ui hitsi et näyttää hyvälle aamupala. Jos ei tuollaisella käynnisty aamu nii ei millään. :)

  VastaaPoista