lauantai 28. helmikuuta 2015

Viikonloppuvapaa

Eilen tulin kyllä niin yllätetyksi päästessäni töistä!
Lapsuudenystäväni sekä entinen kämppikseni tuli eilen Rovaniemeltä Ouluun luokseni viettämään lomaansa. Veera osui aika hyvin Ouluun työvuoroni loppuessa ja nappasi minut kyytiin. Kotipihalleni päästyä napattiin autosta kamppeet niskaan ja astuttiin sisään.

Ulko-oveni avattua ihmettelin kun väliovi oli kiinni. sillä jätän sen posteja varten aina vähän raolleen. Seuraavaksi nenääni tuli ihana tuoksu ja mietin, oliko päivällä lämmittämästäni pizzasta jäänyt asuntoon näin vahva tuoksu. Samassa näin vilauksen ruokapöydässäni seisovasta juomapullosta ja aloinkin huhuileen onko sisällä joku, Anne? Keittiöön mennessäni näin tulppaanit kukkamaljakossa sekä uunissa kasvispiirakkaa kypsymässä. Tässä kohtaa olin ihan päähän lyötynä ja huikkasin Veeraa kurkistamaan kylppäriin, onko Anne siellä piilossa. Veera teki työtä käskettyä ja menin kohta perässä. Sitten Veera sanoi ettei siellä ole ketään muuta kuin.... hän- yllätys! Kävi siis ilmi, että Veera oli ollut Oulussa jo hyvän aikaa ja käynyt hakemassa Annelta vara-avaimeni. Ihan oikeasti onko ihanampaa ystävää ja parempaa viikonlopun aloitusta?
Image and video hosting by TinyPic
Mulla starttasi kasin aikaan saunavuoro ja otettiin saunakori mukaan ja mentiin löylyttelemään.
Rentouttavan saunonnan jälkeen juotiin lasilliset punaviiniä herkullisen piirakan kanssa, jonka jälkeen siirryttiin höpöttelemään sohvalle ja kohta puolin molemmat oltiin sen verta väsyneitä,että oli pakko kaatua peiton alle.

Tänään on tarkoitus käydä kaupungilla shoppailemassa ja kahvittelemassa ja illalla suunnataan varmaan tuulettumaan Oulun yöelämään. :)
Image and video hosting by TinyPic Nauttikaa viikonlopusta! :)

Kuvat: Anni /Dominoefekti

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana yllätys!! <3 Ja tosi kivoja kuvia sinusta, ihana värimaailma :)<3 Huippua viikonloppua Heidi, nautitaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan paras startti viikonlopun aloitukselle<3 mieki tykkään tästä taustasta värien puolesta :) toivottavasti sullakin oli ihana viikonloppu!:)

   Poista
 2. Voiiii mikä ylläri, ihan parasta tommonen! <3 Voin vaan kuvitella miten kiva vklp teillä on ollu <3 Sanon kyllä samaa ku Jennaki, ihana väri maailma näissä kuvissa ja kaunis Heidi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämässä parasta on tuollaiset ystävät ja yllätykset <3 viikonloppu oli kyllä niin mukava ja kun Veera oli ke asti <3
   Puistolan takapihalta napttiin nämä kuvat! Pitää käydä tuolla toistekin :) kiitos Elisa <3

   Poista