maanantai 9. helmikuuta 2015

Kuulumisia kuluneelta viikolta

Heippa!
Ensiksi kiitos kaikille, jotka ovat ottaneet osaa arvontoihin. Tänään sulkeutuu Mick'sin koirulimaskottien skapa  Mieltä on lämmittänyt lukea teidän kommenttejanne postaustoiveista sekä se, että lukijoitakin on tullut lisää. Toiveet on otettu huomioon ja reseptejä sekä kuulumisia pyrin tuomaan esille enemmän.

Toteutetaan siis ensin vähän viime viikkoisia kuulumia!
En oo kauheesti viime aikoina ehtinyt tai oikeastaan jaksanut tulla naputtelemaan mitään blogiin- ainoat postaukset ovat liittyneet hiuspäivityksiin ja erinäisiin kesteihin- ja ymmärränkin että ne alkavat puuduttaa muutamia, myös minua itseäni.
Image and video hosting by TinyPic 
Annin kanssa M6 Diningissä

Mutta syy miksi mitään monipuolisempaa aikaansaannosta ei ole tullut on se, että oon ollu töissätöissätöissä. Haasteita on ollut vähän sillä suunnalla että päivät ovat venyneet pitkiksi eikä sen jälkeen ole ollut voimia tuijotella tietokoneen screeniä.Onnea töissä on huiput työkaverit, joista ei voi kiittää tarpeeksi! Kummasti sitä jaksaa painaa pitkiä päiviä huipputyyppien seurassa!

Viime viikolla mulla oli pitkästä aikaa aamuvuoro ja sovittiin Annin kanssa tärskyt. Tässä pienet kännykkäräpsyt, kunnon jutustelupostausta tulee erikseen. :)
Mulle iski myös pienimuotoinen flunssa, mutta työnarkkiksena en oo osannu jäädä lepäämään. Tunnon huonoa omaatuntoa jos jään kotia. :D Mulle pitää iskeä ihan kunnolla se kuume tms. jotta voin vakuuttaa itelleni että on oikea päätös jäädä peiton alle..Terve mitä touhua ja ajattelua taasen Heidi..

Viime viikonloppu oli viimeinkin vapaata ja vapaat jatkuvat vielä tämän ja huomisen päivän! Luksusta olla näin monta päivää kotona. (Vaikkakin otin heti tänään aamu kasin jälkeen töihin puhelun infotakseni parista asiasta. )
Saan siis näinä päivinä palautella rauhassa ääntäni sekä kerätä voimia. Keskiviikkona nimittäin mulla starttaa 11 päivän työputki, joten siihen mennessä on oltava jälleen iskussa! :P

Lauantaina juhlittiin rakkaan Annen synttäreitä. Oli pienimuotoinen stressi jääkö multa ne kemut välistä jos mulle nousee kuume, sillä niillä rajoilla mentiin. Tai no saatto mulla sitä kyllä ollakin jo torstaista lähtien... :D Sen verta oon syöny särkylääkettä ettei kuume noussu paljoa:D Mutta synttäripostauksesta tulee sitten omaa tarinanpoikasta toisella kertaa enempi. Itseasiassa mun kameran muistikortti jäi Annen koneeseen, joten ei mulla olis kuin muutama kännykkäkuva jaettavana.
Image and video hosting by TinyPic 
Mua on harmittanut jäädä pois muutamista blogimiiteistä, joita blogikollegat ovat järjestäneet. Vuorot kun itsellä menee monesti iltaan saakka, eikä sen jälkeen jaksa lähteä istumaan kahville tms. Tyttöjä on niin kova ikävä!! Onneksi huomenna näkee muutamia tyttöjä ja pääsee pitkästä aikaa vaihtaan kasvotusten kuulumisia! <3 

10 kommenttia:

 1. Oli kiva huomata postausta sinulta! Ei olla nähty pitkään aikaan :( Onneks asia korjaantuu huomenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Tania! Niin ootan huomista että nähdään!:) <3

   Poista
 2. Ihana kyllä huomata sulta postausta ja lukea sun kuulumisia :)<3 ei olla nähty oikeasti aikoihin :000 onneksi huomenna nähdään <3 !! Kivaa :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla että siellä on ooteltu kuulumisia. On niiin kiva nähdä huomenna <3

   Poista
 3. Huippua kuulla susta! :) Oikein tuli hätkähdettyä kun huomas sun postanneen! :D Hahah kuulostaa niinkuin et ois postannu viiteen vuoteen ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Anni ihana kommentti! Mustakin tuntuu etten oo piiiiitkään aikaan mitään asiaa kirjottanu. Ihanan sinnikästä porukkaa ku jaksatte ootella haha :D

   Poista
 4. Ihana lukea sinusta kuulumisia ja oli kiva nähä siellä glitterin illassa. :) Näyttää aika hyvältä toi hamppari, pitää ens kerralla kokeilla vähän erilaista kuin salaatti. :)

  VastaaPoista
 5. Oi namnam mitä herkkuja siellä on taas loihdittu! Mullaki harmittaa, että on jääny miittejä välistä töiden takia, mutta minkäs mahtaa :( Toivottavasti niitä tulis vielä!

  VastaaPoista