torstai 22. tammikuuta 2015

Tyvi piiloon

Kävin viime viikon tiistaina moikkaamassa Elisaa LS-Stylessä.  Ennen joululomalle siirtymistä kävin edellisen kerran värjäyttämässä hiukset ja tällä kertaa Elisa sai tehtäväkseen piilottaa hillan värisen tyveni, joka niin kauniisti pilkotti. :D Ei otettu perus ennen ja jälkeen kuvia, sillä kyseessä oli pelkkä tyven värjäys. :)

Viihdyn kyllä enemmän kuin hyvin tässä tummassa tukassa, vaikkakin välillä tuleekin kaipuu omaan luonnolliseen väriin. Tunnen kuitenkin tummassa tukassa itseni enemmän kotoisaksi ja saan vaaleisiin kasvoihinikin kontrastia. Kesäisin on mukava olla hieman vaaleammassa värissä, sillä auringonpaahde kuluttaa niin tummaa väriä. Viime kesänä tein tosin poikkeuksen ollessani tummissa hiuksissa. :o

Oli niin mukava nähdä Elisaa ja jutella joulun sekä uuden vuoden kuulumiset läpi rauhassa. Kiitos pupunen ihanasta hemmotteluhetkestä. 
Image and video hosting by TinyPic
Elisa aloitti laittamalla kuivahkoon hiuspohjaani hoitoöljyä. Tämän jälkeen laitettiin tyveen väri ja annettiin molempien vaikuttaa päässä siihen asti, että mentiin pesupaikalle. Ah, pesupaikka. Edelleenkin korostan, että parasta koko hemmotteluhetkessä on pesupaikalle pääsy, jolloin Elisa antaa kokokehon läpi menevän kylmienväreiden virran. Elisa tehosti Wellan SP-sarjan kuorivalla shampoolla kuivaa hiuspohjaani normaalimmaksi. Tuotteella saa hyvin puhdistettua hiuspohjan kaikesta kuivasta ihosolukosta!
Muotoilutuotteissa käytettiin ihania Redkenin tuotteita, joista hiuksiin jäi upea tuoksu sekä kiilto. Tässä on sellainen tuotesarja, joihin aion ensi kerralla satsata.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

11 kommenttia:

 1. Oh näytätpä upealta <3 Tumma sopii sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Tumma kyllä sopii sulle <3 korostaa silmien väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Emilia <3 sulle sopii niin loistavasti ne pitkät hiukset! Joka kerta ku nään ne kuvissas (+sut tietty) niin suu loksahtaa auki. :) <3

   Poista
 3. Hahaa ihana Heidi, toinen pupunen siellä! :D <3 Arvaappa kuule, meille tuli ne loputki Redkenit tänään ja oon ihan fiiliksissä niistä! ;) Ens kerralla voijaan sit testailla sullekki sit taas jotain muuta siitä sarjasta! <3

  VastaaPoista
 4. Nuo kuvat on niin kauniita sinusta, ihastelinkin niitä jo! ♥ :) Upeat hiukset on Elisa loihtinut, ja tuo väri sopii sulle kyllä niiin hyvin!

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita kuvia ! Ja todella upeat hiukset sinulla :) Pitäisi itsekin varata kampaaja-aika ja käydä laittamassa tyvi kuntoon!

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi hyvältä tuo tumma tukka sinulla. :)

  VastaaPoista
 7. Hillan väri ? En oo koskaan kuulut tuota sanaa :D Tumma tukka sopii sulle kyllä kun nenä päähän..en osaisi sua kuvitella vaaleana

  VastaaPoista