tiistai 13. tammikuuta 2015

Lupaukset vuodelle 2015

Image and video hosting by TinyPic
Vuosi 2015 tuli otettua vastaan ihanien ystävieni, Elinan ja Annen, kanssa. Mentiin ilta kuuden näytökseen katsomaan mm. Armi Toivasen ja Eero Ritalan tähdittämä Päin seinää -elokuva. Fiilis poistuttaemme salista oli kaikilla aika hiljainen ja sanoinkin, että olipa ahdistava ja surullinen elokuva- että hyvää uutta vuotta vain kaverit! Mie jopa pidättelin itkua leffan loppupuolella nieleskellen, etten vain ala vuodattaa kyyneliä.

Sain houkuteltua tytöt lähtemään torille katsomaan mahdollisia ilotulituksia ja meidän onneksi juuri ilta kahdeksan aikaan torinrannasta alkoi hieno ilotulitusten räiske. Sen loputtua lähdettiin siirtymään minun luokse.
Olin tehnyt meille pulled porkkia, punaviinikastiketta, muusia sekä hedelmäistä salaattia. Pullo punaviiniä nautittiin ruoan yhteydessä kolmeen pekkaan ja höpöteltiin vain loppuilta. Ruoan laskeuduttua napattiin pitkät sädetikut, kameranjalusta ja itsemme ulos. Mulle on tullut perinteeksi nyt kolmannen kerran piirtää sädetikuilla ilmaan uuden vuoden luku. Tää oli melkein epäonnistua, sillä päivällä käydessäni kaupassa, kaikki sädetikut olivat loppuneet. :( Onneksi keskustan marketissa löytyi vielä niitä tikkuja, joten mun uusi vuosi oli pelastettu. Tinoista päätin luopua tällä kertaa.
Image and video hosting by TinyPic
Katsottiin myös mitä tuleva vuosi 2015 tuo meille jokaiselle, syöttämällä googleen sanat "Heidi saa.." ja katsoa siitä viisi ensimmäistä lausetta. Omalle kohdalleni vuosi 2015 tuo minulle:
"Heidi saa näpäytyksen pitkille kynsilleen." "Heidi saa ihailijalta outoja tekstiviestejä." Mun kohdalla nää lauseet tuli aika paljon salkkareista. :D Loisto vuosi tulossa, jos näihin on luottaminen. :D

Tytöt lähtivät luotani yhden aikaan yöstä polkemaan kotia kohti. Syy tällaiseen "nätisti" olemiseen , oli se, ettei hirveesti edes tehnyt mieli lähteä minnekään eikä kupin kaataminen olan takaa nappaa. Toinen syy oli, että tytöillä oli seuraavana päivänä muuttopäivä, joten siellä tuli olla skarppina.
Parasta uuden vuoden vaihtamisessa on juuri se kavereiden kanssa oleminen.
Image and video hosting by TinyPic
Mietin, mitä lupauksia haluaisin asettaa vuodelle  2015, joita oikeasti noudattaisin. 
Ensimmäistä kertaa luovuin kurinalaisesta herkkulakosta. Muutin ajattelutapaani sen suhteen niin, että kun herkuttaa saa syödä, mutta kohtuudella. Olen pyrkinyt siihen että vkl yhtenä päivänä saa herkutella. Viime viikonloppuna herkuksi valikoitui pussillinen hunajakuorrutettuja cashewpähkinöitä, joista muutama pähkinä tyydytti makeannälän.

Se mikä ruokavaliossani mättää ja pahasti, on epäsäännöllinen ruoka-aika. Se on mun suurin tavoite oppia. Ruoanlaitto vain itseä varten kyrsii, enkä laita kotona ollessani ruokaa laisinkaan.
Viime kesänä kokeilemani Detox skinny- kuuri oli omalle keholleni paras mahdollinen. Söin säännöllisesti ja pyrin noudattamaan kurinalaisesti aikatauluja. Mieli oli iloinen ja tunsin oloni terveeksi. Miksi siitä ei voinut koitua pysyvä elämäntapa? Mikä niissä vanhoissa tavoissa koukuttaa? Onko se laiskuutta vai motivaationpuutetta? Tähän täytyy pureutua paremmin.

Jotenkin tuntuu siltä, että vuosi 2015 tulee olemaan erilainen kuin aiemmat, täynnä mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuksia. Vain minä itse voin vaikuttaa niihin! Vuodesta haluan tehdä paremman itselleni. Parantaa kestävyyttäni ja kuntoani, syödä oikein, nauttia elämän pienistä asioista, rakastaa ja tulla rakastetuksi.
Image and video hosting by TinyPic
Mitä te toivotte vuodelta 2015?

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) <3 uudenvuodenvaihteesi kuulosti kyllä kivalta ja rennolta :) lupaukset myös realistisia ja hyviä :)<3 ite en tehnyt lupauksia tänä vuonna- tai harkitsen ennenkö ostan! :))

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä varppina ollu kiva uv! :) Mun pitäis niin kans parantaa tuossa syömis jutussa, tuntuu joskus niin tylsältä kokata vaan itselle. :( Muistan kun ennen mulla ei ollu tämän kanssa mitään ongelmia vaan tein joka ilta myös kotona ruoan ja samalla töihin seukki päiväksi. Pitää siis ottaa näitä tapoja ehdottomasti takaisin! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta kuulostaa sun uusivuosi ja ihania herkkuja ootte syöny, nam! :P Toivon sinulle kaikkea hyvää vuodelle 2015. :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva lukea sinun uudesta vuodesta! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus ja uv ollut teillä! :) Sinun lupaukset kuulosti kyllä hyvältä ja toivon, että tuut onnistuun niissä :) <3 Mie en sen kummemmin lupauksia tehnyt. Muuta kuin saada 10 leukaa vedettyä ja pitää itestä parempaa huolta sekä nauttia läheisten seurasta enemmän :)

  VastaaPoista