sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lahjakääreiden sisältöä

Vieläkö saa puhua joulusta? 
Ajankohtaistahan on jakaa muutama saatu joululahja kerrottua joulusta, eikö?  Mie en oo avannu konetta reiluun viikkoon, koska se ei ole vain tuntunut mielekkäältä, siksipä vähän tuntuu tyhmältä tulla vilauttamaan parit kuvat mitä joulupaperit revittyä auki paljastui, kun aikaakin on joulusta vierähtänyt. Mutta koitan päästä asiasta yli!

Image and video hosting by TinyPic
1. Kerroin sisaruksille ja äidille toivani eniten Villeroy& bochin syviä ruokalautasia sekä Iittala Essencen juomalaseja. Molempia merkkejä tuli mutta eri muodossa. :D Isosiskolta sain ihanan ison Villeroy& Bochin tarjoilukulhon, johon olen tehnyt muun muassa salaattia tai pitänyt siinä hedelmiä. Villeroy&Bochin Vivo -juomalasit korvasivat Iittala Essencen juomalasit. Siinä missä ne eroavat toisistaan on, että V&B on malliltaan kapeampi.
Valkoiset Iittala Teeman ruokalautaset olivat erittäin tervetulleita astiakaappiini, sillä rippirahoilla aikoinaan ostettu sininen teema sarja ei ole viehättänyt väriltään moniin vuosiin, Nyt voi sinisen astiaston laittaa kiertoon! Sinisten ruokalautasten korvikkeena ovatkin toimineet suorakaiteen muotoiset lautaset. :)
Iittala Essencen punaviinilaseja tuli pikkusiskon puolelta kaksi lisää! Jee, nyt on niitäkin se puolitusinaa- valkkarilasin keräys tosin jatkuu. ;)

2. Äitiltä tuli perinteisesti Muumien 2014 talvimuki sekä siskon anopilta ihana Recipe for a happy day-muki.
Image and video hosting by TinyPic
1. Äitiltä sain ihanan Pentikin viltin 2. Kosmetiikkavarasto pursuaa näiden puteloiden myötä laatikoista ja peilikaapeista. Ihonhoitotuotteet tulevat riittämään näillä näkymin hyvin pari kuukautta. Lemppareita näitä on kuvastakin päätellen I love.. vadelma&mustikka -kuorintavoide, joka on ollut ahkerassa käytössä. Muita lemppareita ovat Aconin käsi- ja jalkavoide sekä Dermosilin vartalovoide. Muita en ole vielä ehtinyt kokeilla. :)
3. Isosisko laittoi jälleen luxusmaista kaakaojauhetta pakettiin sekä mantelisuklaata. Tässä on kokonaisuudessaan kaikki suklaa, mitä sain jouluksi. Paitsi kuvasta puuttu jo syöty cashew pähkinä -suklaalevy, heh. 
4. Mitä joulu ei olisi, jos ei saisi äitin tekemiä vanttuita tai siskon anopin kutomia villasukkia?
Image and video hosting by TinyPic
1. Pikkusiskolta lohkesi jouluaaton kevennys. kirjoittamalla hyvinkin asianmukainen johdanto siihen mitä nainen voi tehdä yhtäaikaa.. Toivoinkin kovasti tätä cake pops silikonimuottia, plussana sain vielä tämän kalenterin. :D Äiti ei selvästikään päässyt kalenterin sisältöön kiinni, kun totesi herra Marraskuun kohdalla, että hyi. :D
3. Olin super iloinen saadessani kavereilta Koko Suomi leipoo- kirjan, sillä en ollut puhunut siitä kenellekään- olin vain ihastellut sen sisältöä kerta toistamisen jälkeen kirjakaupoissa. Annelta sain toivomani gluteenittoman leivontakirjan.
4. Oma nimikoitu survin oli kirsikkana kakun päällä!

Mikä teidän lempi lahjanne oli, jonka saitte?

6 kommenttia:

 1. Minun mielestä mikään ei ole liian myöhäistä, joten ei ollut tämäkään postaus. Kiva vain, että teit! :) Ihania lahjoja olet saanut <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania lahjoja <3 Itsekin sain vähän joulun jälkeen tuon Pentikin huovan, tosin harmaana. :) Koskaan ei ole liian myöhäistä!!

  VastaaPoista
 3. Oii paljon ihania juttuja olet saanut :)<33 ihan sun tyylisiä! Mulla onkin ollut ikävä sun postauksia ja kommentteja <33

  VastaaPoista
 4. Ihania lahjoja olet saanut! Hyödyllisiä! :) Hahahaha. Hyvä tuo jouluaaton kevennys. :D

  VastaaPoista
 5. voiii! Vähän oot ollu kilttinä! ;-)

  VastaaPoista
 6. Ahahaha ai että mie repesin tuolle sinun siskon kirjottamalle viestille :D PARAS! Oot kyllä saanu paljon tarpeellisia ja käytännöllisiä lahjoja :) Kivoja kaikki! Etenki nuo astiat <3

  VastaaPoista