tiistai 30. joulukuuta 2014

Hiukset kunnossa ♡

Hei ja terkkuja Oulusta! Kotisohva tuntuu reilun viikon kotivierailun jälkeen niin ihanalta paikalta! Läppärinkin sain viimein painettua päälle ja tulla vielä kertoilemaan tämän vuoden viimisimpiä kuulumisia!

Ennen joululomalle siirtymistä kävin hoidattamassa hiukset kuntoon Elisalla Ls-Stylessä. Edellisellä kerralla heittäydyttiin villeiksi ja värjättiin latvat pastellin lilalla. Mie innostuin väristä sen verran, että aloin jo suunnitella sinisiä latvoja ja jopa kokopään muuttamista jäänsiniseksi, mutta ehkä oon sen verta arka siirtymään niin rohkeeseen kuontaloon. :D
Päädyttiin poistamaan lila pois taittamalla väriä, tummennettiin tyveä ja laitettiin latvoihin kultaisia ja keskiruskeita sävyjä. Pesupisteellä Elisa käytti Maroccanoil-sarjasta ihanan tuoksuista shampoota sekä korjaavaa/kosteuttavaa tehohoitoa. Kunhan nykyiset hiustuotteeni hupenevat, aion kyllä tutustua Maroccanoil-sarjan tuotteisiin paremmin! Harmittaa että missasin Elisan järjestämän illan Ls-Stylessä, jossa nimenomaan kyseinen sarja oli esittelyssä.

ENNEN:
Image and video hosting by TinyPic
JÄLKEEN:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Oon niin onnellInen siitä, että Elisan käsittelyyn päästessä pystyy luottamaan täysin hänen vahvaan ammattitaitoonsa ja että Elisa näkee ja pystyy toteuttamaan rakentamamme visiot. Palvelu on aina niin ihanaa ja pesupisteellä saatu päähieronta saa kylmät väreet varpaisiin asti. En hevillä ole luopumassa tästä kultakimpaleesta. Yksi niistä ihanimmista ihmisistä on Elisa, johon tänä vuonna olen saanut tutustua. 
Ensi vuoden puolella myös teille lukijoille on tulossa etuuksia Ls-Stylen palveluihin, joten ollaan kuulolla siitä vuoden vaihtuessa!

11 kommenttia:

 1. Oi ihanat hiukset <3 Oli nuo edellisetki kyllä ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat on kyllä <3 näytät super hyvältä <3 ihanasti oot Elisasta kirjoittanut, semmonen kultakimpalehan se ellu on <33

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat hiukset <3 Mä niin tykkään käydä Elisan luona, ei tarvi muuta kuin istua penkkiin niin on loihdittu ihanat hiukset. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvältä näyttää hiukset! :)

  VastaaPoista
 5. Voiiiii mää ihan herkistyn täällä!! Niin herkkistä eka lukea sun teksti ja sitten vielä perään tyttöjen kommentit. <3 :') Tiiättekö, meitsi se on onnekas ku oon saanu noin ihania tyttöjä asiakkaiksi, hih. <3 ISO SYDÄN Heidi muru<333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen sanan oot ansainnu! <333 Ihana Elisa <333

   Poista
 6. Vau ihan mahtavat hiukset! Tosi kauniis <3

  VastaaPoista