maanantai 24. marraskuuta 2014

Mick'sin blogi-ilta

Image and video hosting by TinyPic
Toissa viikon torstaina nähtiin ihanan blogiporukan kanssa mukavissa merkeissä. Kerrankin mun ei tarvinnut juosta töistä suoraan tapahtumaan, vaan ehdin istumaan kahvipöydän ääreen, jonka ympärille tulivat Elisa, Emmi,Anni, Vilma,  ja Emilia, sekä myöhemmin myös Johanna. Siitä lähdimme sitten suuntaamaan Mick'sille päin.

Emilia oli järjestänyt Mick'sin kanssa yhteistyönä illan, jonne meidän fb-ryhmän kaikki jäsenet olivat saaneet kutsun sekä muutama ryhmän ulkopuolelta.

Ulko-oven tuli avamaan -ja tervetulleeksi toivottamaan Mick'sin myymäläpäällikkö Riikka Väyrynen. Sisälle astuessamma vastassa oli iloinen henkilökunta, joista osa otti vastaan takkimme. Puistokahvila Makian henkilökuntaa oli paikalla ja saimme alkukättelyssä herkullista Frooshin moothieta. Juoman saatuamme käteen nappasimme vielä pieneltä lasipöydältä oman nimikyltin ja olimme valmiit kuulemaan illan ohjelmasta, jonka Riikka meille pohjusti.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kuvat: Mick's
Image and video hosting by TinyPic
© TiinaS
Image and video hosting by TinyPic
Sen jälkeen Riikka esitteli henkilökunnan, johon kuuluivat ketjupäällikkö Metvi Ketolainen, pukeutumisneuvojat Niko, Essi, Veera ja Katja. Ryhmään lukeutuivat vielä Iida ja Inkeri, jotka olivat työharjoittelijoina Mick'sissä.
psst! pukeutumisneuvojia voi varata itselle tai isommalle porukalle!

Tämän jälkeen suuntasimme niinkutsutulle multibrändi-osastolle, jossa kaikkien silmät ja suut loksahtivat isolle Puistokahvila Makian herkkupöydän nähdessään.
Tarjolla nähtiin pientä esimakua Makian tuotteista, joita olivat kasvis-smörret,  rockyroadit sekä valkosuklaa-mansikka leivokset, glögiä ja piparia.
Napattuamme herkkuja lautaselle otti ketjupäälikkö Mervi puheenvuoron ja alkoi infota meitä alkuun yrityksen historiasta tämän hetken -ja ensi kevään trendeistä.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Mervi oli kerännyt muutamia tämän hetken ja ensi kevään lemppari vaatteita ja asusteita rekille, joita esitteli meille.

Pikkujoulukauden ollessa päällä, luonnoliseen tyyliin mustat -ja kimalteisetasut ovat tuttu ja turvallinen valinta. Myös hopea ja metalli väri on tuttu näky pikkujoulukautena- Riikan päällä nähtiinkin kaunishohtoinen hame ja Mervin päällä kimaltelevainen pusero. Yhtenä pinnalla olevista asuista ovat scupa-materiaaliset hameet, (sukelluspukukangasmainen materiaali) peplum- ja dailywear mekot, joista saa eri somisteilla arkisen sekä myös juhlavamman näköisen.
Image and video hosting by TinyPic 
Syksyllä on nähty pitkiä (karvaisia) villaneuleita, jotka saavat liehua ja näkyä takin alta, joidenka suosio jatkuu edelleen.  Photoprintit  ja lapsenmieliset kuviopaidat pupu-ja kissaprinteillä ovat kovasti nousussaan. Mervi oli käynyt elokuussa messuilla Kööpenhaminassa, jonka katukuvassa erottui noin 50-60 vuotiaiden yllä all over printtiä.
Sanomattakin on selvää, että Suomessa tullaan muodissa vähän perässä. Suomeen kuitenkin kulkeutuu Tanskalaisia vaatemerkkejä, jotka toimivat suunnannäyttäjinä muun muassa Vero Modassa, Onlyssä ja Peakillä.

Image and video hosting by TinyPic 
Ihana TiinaK

Urheilullisempi pukeutumistyyli on noussut myös pinnalle. Mick'sissä Superdry toimii yhtenä merkkivaihtoehtona tässä katekoriassa.Ominaista tälle merkille on sen herkkulliset karkkisävyt! Hintatasoltaan Superdry on hieman korkeampi, mutta liikkeestä löytyy myös huokeampi vaihtoehto- Jacqualine de yong.
Image and video hosting by TinyPic
Ei pidä unohtaa miehiä! Sillä liikkessä on useampaa eri merkkitarjontaa myös tälle komealle sukupuolellekin!
Tukholman kaduilla Mervi oli bongannut paljon Lee-farkkuja. Hieman äijämäisempi paita vedettynä päälle näiden farkkujen kanssa saadaan rockimpi kokonaisuus. Uutena merkkinä oli saapunut pidetty Only & Sons, joka lanseerattiin syksyllä ja jonka mallisto tuli ulos kesällä. Ajatus mallistossa on grundemaisuus ja rouheisuus.
Miehillä nähdään paljon lintuprinttejä; kolibreja, hawaiji tyyliä, joita yhdistetään moneen paikkaan- kuten hihoihin. Muutamia juhlavia vaatevaihtoehtoja löytyy miehille Dieseliltä.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
©Sarianna 
Uusinta uutta oli, että Piecesiltä on saapunut Mick'siin myös nahkakenkiä! Värivaihtoehtoina olivat musta ja ruskea, josta itsellä oli pakko käydä testaamassa esittelyn jälkeen mustia.

Image and video hosting by TinyPic 
Kevään muodista eivät ole poistumassa muun muassa kimonot, maximekot, raita, pitsit-päinvastoin niitä tullaan näkemään paljon! Neuleet ovat luonnollisesti tämän hetken muotia, joita löytyy muun muassa lyhyinä cropattuina versioina. Näitä croptoppeja tullaan näkemään siis myös keväälläkin. Toimistotyylistä asukokonaisuutta viedään ihan eri sfääreihin vaihtamalla perussiistit korkeavyörätöiset farkut boyfriend farkkuihin- tämä luo jämähtäneen "tätityylin" aika cooliksi.
Mervin ehdoton lemppari oli kaunislinjainen, simppeli juhlapaita, jonka voi somistaa eri koruilla. Fiiliksestä riippuen voi miettiä minkä kanssa sen pukee:  Musta hame on juhlava, mutta kun sen vaihtaa dieselin revittyihin farkkuihin, saadaan täysin eri näköinen look.
Image and video hosting by TinyPic
©Laura
Tämän huikean ja inspiroivan esittelyn jälkeen Mervi kertoi pienestä arvonnasta. Eli jokainen saa koota mieleisen asukokonaisuuden, käydä ottamassa siitä kuva liikkeen kuvascreenillä ja illan päätteeksi nimikylttimme laitetaan kippoon ja sieltä nostetaan voittajan nimi. Palkintona oli siis koko tämä asukokonaisuus. Jos asun päätti jokatapauksessa ostaa, sai siitä hyvitystä.
Kiireellä lähdin kiertelemään liikettä ja päätin kokeilla jotain eriä ja hakea vähän uutta ilmettä- päätymällä niihin mustiin nahkenkiin, ruutupaitaan ja farkkuliiviin. Asukokonaisuus jäi kauppaan, mutta jotain erittäin mielekästä liikkeestä päätyi kotia asti!
Jarno voitti loppujenlopuksi valitsemansa asukokonaisuuden ja voi että se mies oli onnessaan!
Image and video hosting by TinyPic
Roosa <3
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Pinja <3
Kuvat ©Emmi
Image and video hosting by TinyPic
©Emilia
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kuvat ©Mick's

Illan alkaessa lähentyä loppuaan saimme vielä yllätykseksi kattavan näköisen goodiebagin, jonka sisältöä tulen raottamaan ensi kerralla.

Kiitos todella lämminhenkisestä illasta Mick'sin henkilökunnalle, meidän ihanalle Emilialle sekä muille blogikavereille!

ps. Mick's on laajentanut reviiriään myös verkkokaupan puolelle!

Mick's Facebookissa
Mick's verkkokauppa

8 kommenttia:

 1. Hei! Nyt on pakko tulla kommentoimaan tähän Mick´sin blogi-iltaan liittyen! Luin useita postauksia aiheesta muualta, ja sinä olit ilmeisesti ainoana panostanut sen verran, että kerroit lukijoille myös tämän kauden vaatetrendeistä, materiaaleista jne.
  Tuntui, että muiden postaukset keskittyivät lähinnä ihastelemaan ihania tarjottavia ja goodie-bageja, mitkä toki ansaitsivat esittelyn, mutta itse haen ainakin tällaisista (yhteistyö-)postauksista kauniiden kuvien & hyvin kirjoitetun tekstin lisäksi myös sitä informatiivista puolta.

  Hyvä bloggaaja osaa kertoa tapahtumasta/tuotteesta juuri sen olennaisen, ja siinä olit mielestäni onnistunut hyvin, vaikka mielelläni olisin lukenut lisääkin trendeistä. Ymmärrän, että blogitapahtumissa voi olla myös niin kiire, ettei ehdi ns. tekemään muistiinpanoja aiheesta, mutta sinä olit ilokseni nähnyt hieman vaivaa postauksen eteen. Tarkoitus ei ole pahoittaa muiden bloggaajien mieltä tällä kommentilla, vaan pelkästään vaan antaa vilpittömät kehut aiheesta sinulle! Kaikkea hyvää sinulle ja blogillesi jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentistasi ja palautteestasi. On todella mukava, kuulla että panostus tuotti tulosta ja että sait tietoa ja hyötyä.
   Ihanaa joulunodotusta! :)

   Poista
 2. Ihana postaus sinunkin osalta :)<3 Tosi tarkoin oot kertonut tuotteista ja yleensäkkin illan kulusta :)<3 huippua! Kiitos kun sinäkin pääsit tulemaan iltaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia. Oli ihana päästä mukaan tapahtumaan ja viettää aikaa teidän kanssa <3

   Poista
 3. Olipas tosi kattavasti kirjotettu postaus, super hyvin oot nuo kaikki trendit sisällyttänyt tekstiin! :) Ihana kun kerettiin porukalla käydä kaffellakin ennen iltaa, parasta päästä nauttimaan teidän ihanuuksien seurasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa <3 Oli niin ihana käyä istumassa kahvilla <333

   Poista
 4. Olipa kattava postaus, ihan mieletön! Esiin tuli sopivassa paketissa kaikki olennainen ja oot selkeesti kuunnellut esittelyä. Ihana oli kans kaffitella ennen iltaa pienemmällä porukalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos Anni <3 Ilta lähti mainiosti käyntiin kahvihetkellä :) <3

   Poista