perjantai 24. lokakuuta 2014

Tapahtumarikas lauantaipäivä

Suuntasin viime viikonloppuna lapsuudenkotiini, jonne pikkusiskonikin oli tullu yöksi. Iltaa vietettiin fazerin sinistä suklaalevyä tuhoten äidin kanssa ja samalla seurattiin perheen kanssa Vain elämää-sarjaa. Ihan ehdottomat lempparit siitä poppoosta ovat Paula Vesala ja Elastinen. Paulan versio Sori-biisistä on soinut spotifyssä joka päivä sen jälkeen ja itse live-esitystä on tullut katsottua aika monta kertaa Youtubesta.

Lapsuudenystävä Laura oli saapunut myös perjantai-iltana naapuriin, mummolaansa. Molemmilla oli viikonloppu mitotettu aika tarkkaan erinäisillä ohjelmilla, joten sovittiin lauantaiaamuksi lenkkitreffit! Naurettiin molemmat sitä, kuin mulla oli Even kengät jalassa ja äitiltä takki ja housut. Laura taasen sai lainaksi mummoltaa vaatetuksen. :D Reippailtiin 10 kilsan lenkki mukavan raikkaassa säässä vaihtaen kuulumisia pitkästä aikaa. Oli niin huippua, että oltiin saavuttu molemmat samana viikonloppuna Rovaniemen maisemiin.
Image and video hosting by TinyPic
Aamupäivästä otettiin Eve-siskon kanssa pihalla kuvia, joita jo julkaisinkin tässä postauksessa. Otettiin vanhemmilta auto lainaan, käytiin mummulassa kylässä ja suunnattiin keskustaan. Mie kävin näkemässä paria ystävää kahvittelujen merkeissä, jonka jälkeen menin Even kanssa hakemaan lemppari kiinalaisesta ruokaa mukaan. Onnenkeksi kuuluu joka kerta asiaan, kun käy kiinalaisessa. Tämäkään kerta ei tehnyt poikkeusta. :)
Sitten alkoikin tulla jo vähän kiire, kun matkalla tuli muuttuvia tekijöitä matkaan. Kerettiin katsoa Even kanssa Putousta noin vartti ja samalla kauhottiin kiinalainen ruoka suuhun.
Image and video hosting by TinyPic
Viimeisteltiin ittemme ja koukattiin Even kaveri Pinja kyytiin ja suunnattiin Comicoon katsomaan stand uppia. Seura oli aivan ihana, joka oli ehkä illan viihdyttävintä. :) Niinkään itse esiintyjät eivät uponneet ja tää vanhus olikin valmis jättämään kokemuksensa Sfääri-baarin suhteen heti keikan jälkeen puolenyön aikaan ja otettiin mielummin auto kohti Eveä ja laitettiin nukkumaan. Eve itse oli antiobioottikuurilla, niin autokyyti onnistui siitä syystä helposti. :)
Image and video hosting by TinyPic
Oli ihana saada tästä päivästä niin paljon irti, vaikka aikataulua pukkasikin. Ehdin nähdä mukavasti kavereita, vaihtaa kuulumisia, viettää laatuaikaa rakkaan pikkusiskon kanssa ja syödä hyvin. Sehän se on kaikein tärkeintä. :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan paljon oot kyllä päässyt tekemään kaikkea kivaa yhdessä päivässä :) kuulostaa mahtavalta päivältä siis ♡ ihana kun kerroit teidän perinne jutuista :) niin ja vain elämää on kyllä niin huippu! Elastinen on mun lemppari ♡ ei tullut varmaan yllätyksenä ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon oli kyllä touhua :DHAhah, ei tullut Elan fanitus yllärinä. :D

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta sinun päivä! :) Miekin fanitan Paula V:tä ja Elastista sekä Jenniä <3 Neljästä nähny sen Paulan Sori-biisi version :D Niin huippu ja kuulostaa jotenkin niin PMMP:ltä. <3 Hahah ensin katoin ennakkoon sen jakson ja sitten katsoin vielä telkkarista perjantaina ja sunnuntaina tuli uusinta sekä maanantaina. :D Kerrohan, että mikä ihmeen onnenkeksi? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eksie oo ennen kuullu onnenkekseistä tai nähny leffoissa? :D Se on ehkä tunnetumpi nimellä fortune cookie, eli ennustuskeksi. Keksin sisällä on lappu, jossa lukee jokin ennustus. ;)

   Poista
 3. Hihi, ihania kuvia meistä lenkillä <3 :D Oli niin kiva nähä, mutta ihan liian vähän oli kyllä aikaa nähä! Näin harvoin kun näkee niin tarvis paljon enemmän aikaa kuulumisten vaihteluun :) T. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös sua <3 Aikaa saisi olla enempi. Ilmottele, jos oot joululomalla tulossa!! <3

   Poista