sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tapaaminen Paulan ja Iinan kanssa

Image and video hosting by TinyPic
Hieman pienellä viiveellä kirjoittelen tässä vielä viime viikon sunnuntaista. Hirveä palo olisi kirjottaa tämän viikon viikonlopusta, mutta koitetaan mennä järjestyksessä. :)

Viime viikon sunnuntaina oli vielä Rovaniemellä viettämässä pidennettyä viikonloppua. Jo elokuun vierailullani olisin tahtonut tavata rovaniemeläiset bloggaajat Sofia-blogin Paulan ja Eloa- blogin Iinan. Silloin oli kuitenkin niin minimaalinen vierailu, että päätin ottaa tyttöihin yhteyttä ensi kerralla. 
Nyt sitten laitoinkin Paulalle viestiä, että olisiko aikaa/kiinnostusta tavata ja että ottaa Iinan kainaloon myös! Tytöt olivat yhtä innoissaan tapaamisesta ja niin sovittiin tärskyt aamupäivälle. Käytiin kuvailemassa Pöykkölässä ja suunnattiin vielä Arktikumin portaikoille tutisemaan. 

Tytöt olivat heti alusta alkaen ihanan lämpimiä, huomaavaisia ja iloisia persoonia.

Kun oltiin saatu otettua kuvia tarpeeksi, suunnattiin kahvittelemaan Coffeehouseen. Jokainen meistä valitsi vielä ihanat leivokset, joita herkutellessa juteltiin vielä lisää. 

Oon alkanut huomaamaan tässä lähiaikoina, kuinka jännällä tavalla on saanut uusia ystäviä ympärilleen bloggaamisen kautta. Erityisen jännää on pystyä olemaan täysin omaitsensä turhia jännittämisiä jo ensitapaamisella blogimiiteissä. 
Mun perusluonne on uusissa porukoissa yleensä aika ujo ja tarkkaileva persoona, mutta bloggaajien kesken on hullunu asiaa ja viileenä suoriutuu esittelyistä. Miksei ensimmäisinä koulupäivinä voinut olla samanlainen hölösuu? Siinäkin ollaan uusien ihmisten kesken? Vai onko siinä se, ettet tiedä uusista oppilaista yhtään mitään, mutta bloggaajia oot kuitenkin seurannut heidän blogien kauttaan jo ennestään ja tavallaan tunnet heidät?

Joka tapauksessa, kiitos Iina ja Paula mukavasta näkemisestä! Teidän vierailua odottaa moni tyyppi täällä Oulussa! :) 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
© Iina
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
© Paula
Image and video hosting by TinyPic 
© Iina
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! ♥ IINA JA PAULA!!! !Todellaki teitä odotetaan ouluun ;D kauniita kuvia teistä kaikista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAha, viimein ja toivottavasti sun odotus palkittiin. :D Olis kyllä huippua saada nää naiset tänne!! Kiitos Emilia <3

   Poista
 2. Kauniita naisia! Ja ihanasti kirjottelit tuosta, miten bloggaamisen kautta on mahdollista tutustua aivan ihaniin ihmisiin :)

  VastaaPoista
 3. oii tosi ihanan postauksen oot tehny!! oli niin mukava nähdä, kiitos kun otit yhteyttä<3 muuten olisi jääny yks ihana nainen näkemättä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla!:) ihanasti sanottu, te olitte kyllä niin ihania <3

   Poista