maanantai 27. lokakuuta 2014

Siperian tuulta uhmaten

Haloo Helsinki- Köpis 2012
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Nähtiin tiistaina  Emilian kanssa töittemme jälkeen ja suunnattiin Pikisaaren maisemiin ottamaan syksyisiä kuvia. Ilma oli ihan hyytävän kylmä! Tunnin kuvailun jälkeen sormet ja varpaat olivat miltei tunnottomat, joten otettiin pyörät allemme ja polkastiin Coffeehouseen lämmittelemään lämpimien juomiemme ääreen ja mie söin vielä lohi-bagelin. Myös Anni ja Emmikin olivat siellä kahvittelemassa, joiden pöytään hieman huudeltiinkin hetken aikaa.
Kahvittelujen jälkeen pyysin Emiliaa lähteen mulle makuutuomariksi Mick'siin, josta lähti mukaan kaksi ihanuutta. Niistä sitten omassa postauksessa lisää. :)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Mie en voi ymmärtää, mistä Emilia vetää tuota suurta positiivista energiaa ja iloa ja tsemppaavaa asennetta?! Mie saan niin paljon hymyä huuleen tästä naisesta. Neidin positiivistä energiaa voisi pullottaa litroittain pulloon ja avata aina tarpeen tullen (eli joka päivä), kun itsellä ei suksi oikein luista. 
Kiitos Emilia hyytävästä päivästä, josta teit lämpimän. :) <3

14 kommenttia:

 1. voieii kuinka kauniita te ootte!! ja nämä kuvat on ihan älyttömän tunnelmallisia, ootte ihania naisia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Paula ihanainen <3 ihana että tunnelma välittyy.

   Poista
 2. Nää on niin ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Nää kuvat on niin upeita. :) Ihanan syksyisen tunnelman oot saanu ikuistettua. Huh, propsit kyllä siitä, kun jaksoitte pitkään kuvailla siellä kylmyydessä. :) Oli mukava nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla, Emmi <3 auringonlasku oli kyllä niin plussa tuohon kuvailun päälle. :) tuntuu että pikkukohmelossa tuli lähettyä sieltä coffarista, haha meno niin luihin ja ytimiin se kylmyys :D oli ihana nähdä teitä! :)

   Poista
 4. Olipa ihana lukea meidän päivästä vähän myöhemmin, sai uudelleen muistella kaikkia noita hetkiä<3! Ja apua Heidi, miten kauniisti oot musta kirjoittanut :o<3 Kyllä täälläkin päin välillä ollaan vähän tavallista laiskempia, mutta ihana kuulla että mun energia ja positiivisuus välittyy sulle <3! Se on mulle oikeasti tositosi tärkeetä <3 Kiitos mielttömästi! Kiitos itsellesi vielä paljon kivasta seurasta, kylmästä huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla ja hei- tottaa joka sana. <3 tämmöisiä päiviä lisää, tosin ilman kylmyyttä, joka on kylläkin väistämätöntä. :D
   <3

   Poista
 5. Vitsi nää kuvat on kyllä upeita! <3_____<3 Aivan ihana paikka kuvailla ja täydellisesti aurinko just laskemassa! Tosi tunnelmallinen tuo toinen kuva susta! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ihanat sydänsilmät :D
   Paikkana tuo oli kyllä ihan mieletön. :) ja auringonlasku kruunas loppukuvaukset <3

   Poista
 6. Nää kuvat on vaan niin täydellisiä! Ihailin jo Emilian blogissa, oi että ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon. Ihana että Emilian puolella sait jo esimakua. :)

   Poista