keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Oulun blogipoppoo koolla

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Viime lauantaina oltiin isolla blogiporukalla Sitan luona. Facebookin blogi-ryhmässämme ollaan keskusteltu siitä, kuinka paljon meitä loppujen lopuksi onkaan tällä paikkakunnalla. Pieniä miittejä ollaan ehditty jo muutamien kanssa pitää, mutta porukka senkun kasvaa kasvamistaan ryhmässämme ja näin ollen Sita ystävällisesti pyysi meitä hänen luokseen. Meitä pääsi Sitan luokse tulemaan  yli 20, joista osa oli tuttuja, osa uusia ja joitakin on tullut seurattua pitempään, joiden tapaamista näin ollen myös odottikin.
Image and video hosting by TinyPic
Ryhmässämme jokainen ehdotti oma-alotteisesti siitä, mitä voisi tuoda herkkupöytäämme koristamaan. Omalta osaltani mietin pitkään ja päädyin pieniin suolaisiin eväisiin; feta-oliivi-paprikakiekkoihin sekä kana-aurinkokuivattu tomaatti-vuohenjuustokiekkoihin. Sita oli saanut Cloetan tarjoamaan meille karkkia ja uusia suklaalevyjä- josta myönnettäköön, että käsi kävi muutaman otteeseen suklaavadilla.
Image and video hosting by TinyPic
Suurin osa meistä pääsi saapumaan Sitan luokse klo 17 aikoihin, jonne itse tulin ihanan ja huomaavaisen Mellan kyydillä. Vaikka oon asunu jo Oulussa useamman vuoden, on osa paikoista täällä mulle edelleen käymättä läpi. Oli siis ihana mennä sen enempiä stressaamatta millä ja miten sinne suunnistan, kun Mella saapui pihalleni ottamaan minut kyytiin. Tästä tuli heti sellanen ihana fiilis, että onpa ihana olla osana tuota ryhmää kerta siellä on näinkin ajattelevaisia tyyppejä!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
© Vilma
Image and video hosting by TinyPic
Alkuun kaikkia selvästi jännitti olla uusien ihmisten ympäröimänä, joten mikäs voisi sulattaa jään? No tietenkin meidän ihanan emännän, Sitan, käsky että josko syödään ensin ja aletaan sitten tutustua toisiimme oikein kunnolla. Ruoka ja juoma hyvässä tasapainossa selvästikin rauhoitti porukkaa ja pian jokainen sai kertoa itsestään ja blogistaan hieman. Tää oli siinä mielessä mukava idea, että uudetkin tyypit tulivat kuuluksi. Ujona ihmisenä ei helposti lähde vieraaseen pöytään tekemään tuttavuutta, vaan hivuttautuu muutaman tutun ihmisen lähelle. Onneksi nyt tuli juteltua muutamien uusen ihmistenkin kanssa, mutta vielä on paljon jäljellä. Ensi tapaamista odotellessa siis. :)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
© Emilia
Image and video hosting by TinyPic
Nää on kyllä kaks yhenlaista sankaria-erottomattomat ♥ Roosa ja Essi
Image and video hosting by TinyPic
Kaikille on varmaan tuttu tieto että myöskin näky siitä, että ruokaan ei saa koskea ennen kuin siitä on otettu kuvat? Kavereiden ja perheen keskuudessa se on enempi sääntö kuin poikkeus.
Toinen juttu on se, että kun on otettu porukkakuva, se täytyy seuraavaksi lähettää ryhmässä ja jakaa muualla sosiaalisessa mediassa. Tässä siis pieni somehetki menossa. :D
Image and video hosting by TinyPic
© Vilma
Mette oli niistä uusista ihmisestä se mieleenpainuvin avoimen, puheliaisuuden ja iloisen olemuksensa vuoksi. :)

Koko porukka, tosin Taniaa (joka joutui lähtemään aiemmin migreenin vuoksi) ja Metteä lukuunottamatta, joka on kameran takana.
Image and video hosting by TinyPic
© Mette
Nimiä klikkaamalla, pääsette suoraan tyyppien blogeihin. :)

Instagramiin luotiin yhteiseksi hastägiksi #oulunbloggaajat, jonka syöttämällä pääsette näkemään illasta lisää kuvia, muun muassa muiden jatkaessa Sitalta 1bariin drinkeille! :)
Mie lähin kiltisti Sitalta kotiin muiden lähtiessä jatkamaan iltaa. :)
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Lumene lähetti iltaamme varten pienet meikkipussukat. Jokainen sai valita mieleisensä luomiväripaletin- tai no ne nopeimmat onnekkaat. Itse olin tosi tyytyväinen tähän sävyyn ja olenkin jo käyttänyt tätä palettia muutamana päivänä töissä. Ripsarissa ei ole niin paljon haluaamaani volyymia, joten erottelevan harjan vuoksi, käytän sitä alaripsilleni. :)

Mitäpä tuntemuksia siellä päin heräsi? Mitä kanssaolijat tykkäsivät illasta kaikenkaikkiaan? :)

25 kommenttia:

  1. Tosi mukava postaus illasta! Seuraaviin tapaamisiin ♥

    VastaaPoista
  2. Olipa kyllä huippu ilta :)<3 odotan jo seuraavaa :*<3 Nyt on varmasti helpomaa jutella kaikkien kanssa entistäkin enemmän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin ja mie ootan kans! Toivottavasti silloinkin pääse ne, jotka eivät ole mihinkään päässeet. :) <3

      Poista
  3. awww! Ihana sinä :-* Olisit pistäny tähän senki kuvan meistä minkä mää pistin ig ;-) <3 jokupäivä kahville?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sie Essi <3 haha sehän se ois pitäny kans melekeinpä laitttaa! <3 mennään ehittomasti! Mulla on vaan iltapainotteista tää viikko, mutta toivottavasti ensk viikolla! :)

      Poista
  4. Ihana postaus sulla ja oli ihana nähdä! Vois jonkun porukkakaffittelunkin koota jossain välissä, että pääsis porisemaan lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni ja sun kans oli niin kiva jutella. :) Ehottomasti joko porukkakahvittelut tai sitten meidän pitää lähtee kahestaan kahville :)

      Poista
  5. Tosi hienosti olet kirjoittanut illasta Heidi! Tykästyin sinuun ihan älyttömästi, kun päästiin kunnolla jutteleen siinä pöydässä. Metestä voin sanoa samaa, ihana rempseä likka. Kiva, että olet lisäksi maininnut minut ja Metet, jotka puuttuu ryhmäkuvasta. Huomaavaista ja fiksua! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tania! Minustakin oli niin mukava jutella sun kanssa, kun viimeksi ei ehditty kuin esittäytyä vain. Ensi kertaa ootan innoissani! :) <3

      Poista
    2. Täällä pitäis olla joku tykkäysnappi :D

      Poista
  6. Ihanasti alkoi aamu kun lukaisin puhelimella tämän postauksen silloin! :) Suuret kiitokset kauniista sanoista! Ihanaa! <3 Toivottavasti näemme pian taas miitissä ja huikkaile silloinkin, jos tarvitset kyytiä. Haha! :D Mä oon nimittäin itsekkin aina vähän hukassa täällä Oulussa, mutta onneks on mies joka kuljettaa tarvittaessa paikasta A paikkaan B. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla :) Eikä tarvitse kiitellä, ihana kun on noin avuliaita ja huomaavaisia ihmisiä :) Ensi miittiä odotellessa :) <3

      Poista
  7. Hyvä postaus ja ihania kuvia oot valikoinu tähän. Tuo somehetkikuva aina vaan pistää hymyilyttämään. :) Oli kiva nähdä ja nähdään taas toivottavasti pian. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Emmi! <3 Tuo kännykkä-kuva on niin koominen :'D Ihana oli nähdä ja jutella- ensi kertaan <3

      Poista
  8. Kivaa oli! :) ♥ Mun paita on ryppynen!!!!!! :DDD haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin! Vaikka sua on silloin tällöin nähny kaupungilla niin oli niin kiva oikeesti pysähtyä juttelemaan sun kanssa! hahah , ihan naurattaa ettei olla oikeastaan muuta kuin moikattu. :D Ja hei, istuessa paita menee aina ryppyyn ;)

      Poista
  9. Ihana Heidi! <3 Olit tosi nättinä tuolla, ihanasti hiukset! Onneks meillä on kohta varmaan ne pikkujoulut niin päästään hengaileen uudestaan porukalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Elisa, kiiitos! <3 Mulla oli kyllä niin stressi ettei mulla oo mitään päälle pantavaa- koskaan ja mietin tuota tukkaaki haahahha :D Ihanaa ku on kohta nekin! Mun pitäis kyllä tulla sun kampaajanpenkkiin! :)

      Poista
    2. Tervetuloa vaan taas. ;) Laitahan viestiä vaikka facessa, voisin sitte kattoo sen ajan niin, että voitais käydä vaikka kuvaileen sen jälkeen! :)

      Poista
  10. Luulin että oon kommentoinut jo tähän, mutta en sitten näköjään ookkaan :D Mutta ihanasti oot panostanu tähän postaukseen, tätä oli tosi kiva lukea! ♥ Olit hirmu kauniina liikkeellä, ja on ollu tosi mukavaa tutustua suhun! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi huippu Vilma! Meneehän siinä vähintäänki sekaisin, että kelle on kommentoinu kun meitä on niin monta :D Ihana kuullu, kiitos! :) mie ootan tosin vielä, että pääsen tutustumaan suhun vielä paremmin <3

      Poista
  11. Löysin sun blogin Tanian ja Vilman postuksista.Blogisi on todella upea ja olet todella näyttävä nainen <3

    Blogissani on käynnistynyn bpface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)
    http://kaika85.blogspot.fi/2014/10/bphair-postuksessa-myos-bpface.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika vierailustasi! Voi kiitos paljon palautteestasi, ihan kuulla ja tervetuloa lukijapiiriin. :) <3
      Menenpäs heti kurkkaamaan blogiasi ja arvontaa. :)

      Poista