perjantai 17. lokakuuta 2014

Kohti ruskaista kotia

 One Republic- Good Life 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Syksy on kyllä yks mun suosikki vuodenaika. Vaikka kylmyys ja pimeys ovatkin niitä ikävimpiä puolia, se lehtien väriloiste pelastaa paljon ja siitä tulee niin hyvälle mielelle. 
Siksi harmittaakin, etten ole ehtinyt lähteä kuvailemaan. Ympärilleni on tullut paljon uusia ystäviä, jotka viihtyvät kameran molemmilla puolilla, niin ainakaan se ei olisi siitä kiinni etteikö olisi kaveria seuraksi. Tahtoo vain tuo valoisuus olla melko rajallista ja työvuorot menee ristiin kaverien kans. :(

Oon niin innoissani siitä, että on perjantai, sillä lähden tänään töistä päästyäni vanhempien luokse Rovaniemelle maanantaihin asti. Tarkoituksena on olla perheen, isovanhempien, ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa, käydä shoppailemassa ja katsomassa stand uppia. Huh. Pikavisiitit kotona ovat aina hieman harmillisia siinä mielin, että kun tahtoisi viettää joka minuutin kotona mutta halauaisi nähdä kaikkia ystäviä ja vaihtaa kuulumisia, mutta aika tulee aina vastaan ja jotain täytyy aina karsia pois. :/ 
Taisin toissapäivänä vähän liiankin innoissani ostaa junalippua kotiin, sillä klikkasin näet vahingossa lähtöpäiväksi ensi viikon perjantain ja koska lippu on ennakkolippu, niin eihän sitä voi vaihtaa tai saada rahoja takaisin. Eli jos siellä on joku lähdössä ensi perjantaina 24.10. klo 16.22 Rovaniemelle, niin täältä lähtis lippu ilomielin sinne suuntaan, niin ei pienet pennoset menis ihan täysin hyväntekeväisyyteen VR:ää kohtaan. 
Image and video hosting by TinyPic
(kuva)
Image and video hosting by TinyPic
(kuva)
Image and video hosting by TinyPic
(kuva)
Image and video hosting by TinyPic

Kuvituksena tähän postaukseen käytin viime syksyn kuvia. Voi kun hiukset olivat vielä tuossa niin vaaleat. :)
Ihanaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

 1. aivan huippu ihania kuvia :-* ! ihana heidi <3

  VastaaPoista
 2. Mulle on iskenyt aika kovaa se fakta, että kohta on oikeasti liian pimeää kuvailla iltapäivälläkään ja oon koittanut hyödyntää kaikki mahdollisuudet nyt. Voitas koittaa yhdessä etsiä joku kolo kuvaamiselle piakkoin, kun molemmilla työt sopii yksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivienvalo senkun vain lyhenee koko ajan! :(Ehottomasti lähetään kahvitteleen ja myös kuvailemaan! <3

   Poista