maanantai 20. lokakuuta 2014

Elisan salonkikäsittelyssä

Image and video hosting by TinyPic
Viime viikon tiistaina sain ennen työvuoro istahtaa lahjakkaan Elisan kampaajantuoleen. Ensimmäisestä kerrasta jäi niin hyvä fiilis, että taisin löytää itselleni uuden hovikampaajani! <3

Image and video hosting by TinyPic 
Uhmakkaan tyven vuoksi sain viimeinkin varattua ajan, mutta siinä samalla värjättiin hiukset kauttaaltaan. Tyveen laitettiin samanlaista sävyä kuin edelliskerralla. Pituuteen tuli Wellan kiiltosävysarjasta (illuminasta) lämpimiä ruskeita sävyjä. Tummennettiin pohjaa, mutta kuitenkin vain sen verran, että vanha balayage värjäys kuultaa läpi. (Balayagessa pyritään tekemään pieniä sävyeroja ja jäljittelemään auringon vaalentamia hiuksia. Tekniikassa "maalataan" raidat hiuksen pintaan. Tyvi värjätään tummemmaksi ja raidat ovat hyvinkin vaaleat luoden suuren kontrastin.)
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
LS-Stylellä on testissä Redkenin tuotteita, joista Elisa laittoi pesussa mulle silottavaa tehohoitoa. Tuoksu näissä tuotteissa oli aivan ihana!

On ehkä ihan parasta, että ystäviä näkee näinkinpäin. :) Huvi ja työ-kombinaatio toimii aivan hyvin, vaikka mieluitenhan ystäviä näkisi molempien ollessa vapaalla. Pari tuntia meni jälleen niin ihanassa ja rennossa seurassa. Kiitos Elisa ajastasi ja ihanista hiuksista jälleen. :)<3

15 kommenttia:

 1. Ihana lopputulos ♡ elisa on ihan paras!!!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on etoa ennen kuvaan verrattuna! xD Elisa on ihan ykkönen!

   Poista
 2. Tosi hyvännäköiset hiukset! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana postaus Heidi, hyvin kirjoitettu! <3 :) On kyllä kiva nuinkin päästä näkemään! Piristää aina kivasti työpäiviä. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen!: )

  VastaaPoista
 5. Ohoh nytkös jo menit uudelleen kampaajalle :P Tai siis ku tuntuu ettei siitä oo kauaa ku nähtiin ja juuri sinä päivänähän sie kävit Elisan käsittelyssä :) Pääsispä itekki taas vaikka joo en kait mie oo ku kk sitte viimeks käyny värjäyttään tukkaa :D Ihanat on kutrit ja niin soppii sulle tuo väri sekä kiharat etten kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhah :D Mun kaveri sano samaa, että taasko mie kävin. :D Aika menee niin äkkiä!Noniin, alahan vain varaamaan aikaa hemmotteluhetkeen ;) Kiitos paljon, kiharat kyllä tuo esille värin monivivahteisuutta ja onhan kiharat kyllä muutenkin ihanat :)

   Poista
 6. Katoinki että sinun hiukset näytti tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 7. Elisa on ihan hullun taitava!! vautsivauu :-* ihana tukka ja ihana tyttö :-* <3

  VastaaPoista
 8. OI kun upea sävy sinulle, siis vau! ♥ Mulla on kans balayage-raidat, tykkään niistä itsekin todella! :)

  VastaaPoista