lauantai 20. syyskuuta 2014

Ikean ostokset

Ostoslistalla ei varsinaisesti ollut muuta kuin puisen värisiä hengareita, uusi lamppu olohuoneeseen, kukka ja tuoksukynttilöitä. Ikäväkseni puun väriset hengarit oli loppu.. No kaikkihan sen tietää, että aina sieltä lähtee jotain ylimääräistä mukaan. :D
Koska oltiin sovittu näkevämme torstaina Emilian kanssa, kysyin kohteliaasti tulisko hällä mitään pientä mieleen, jota toisin. Neidillä oli mielessä lampaan (ei aito) talja. Toin tottakai sen sekä pienen tuoksuisen tulisiaisen sen mukana. :)

Mun ostokset Ikeasta olivat loppujen lopuksi:
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
4x Jälkiruokalautasiksi tarkoitetut suorakaiteen malliset lautaset. Tosin näihin on tullut testattua salaatteja sekä muista ruokia. :D
Image and video hosting by TinyPic 
Maidonvaahdotin (entinen meni rikki)
Image and video hosting by TinyPic
Eväsrasioita (mulla on jokin inho kerätä rasioita, enkä omista kuin muutaman. Viime aikoina on kuitenkin ollut tarvetta muutamalle ylimääräiselle rasialle, jonna saa laittaa evästä töihin.)
Image and video hosting by TinyPic
Tarra/karvarullan vaihtorullia
Image and video hosting by TinyPic
Rahapuu-kukka
Image and video hosting by TinyPic 
Tuoksutuikkuja
Image and video hosting by TinyPic
Läppärin alusta
Image and video hosting by TinyPic
Säilytyslaatikot (kylpyhuoneeseen korvaamaan entiset, joiden sisälle tulee mm. voiteita)
Image and video hosting by TinyPic
Pipo (Intersport)
Image and video hosting by TinyPic
Minivaahtokarkkeja syksyn odotettuihin kaakaoiltoihin (+ vaahdotettua maitoa) (Candy world)
Appelsiinikrokantti- ja digestive-suklaalevyt (Candyworld) Olisi pitänyt ottaa näistä heti kuvat, sillä vain appelsiinista on puolet jäljellä, woops!

4 kommenttia:

 1. Söpöjä noi lautaset ja raha-puu on ollut mulla itsellänikin joskus :) Kukkahan on pelkkää huijausta ei se mulle koskaan rahoja kasvattanut :P heh :) Ja läppärin alustasta tuli mieleen, että semmonen pitää kyllä hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lautaset on niin kauniit. Heti mielessä näin siinä jonku marjamelbakastikkeen viivan, jonka päällä on browniekakku, haaha :DD Munkaan rahapuussa ei näy rahan häivähdystä :/ Tuo läppärin alustan hankkiminen oli mulla ihan liian kauan ostoslistalla. :D

   Poista
 2. Meiltä löytyy samat lautaset ja ovat kyllä käytössä ihan ruokalautasinakin :) Kivoja löytöjä oot tehny! Läppärialusta ois kyllä kätevä silloin kun esim sängyllä pötköttelee läppäri sylissä. Hei muuten jos haluat jatkossa lähempää minivaahtokarkkeja, niin kärkkäiseltä löytyy haribon pussi jossa värikkäitä minivaahtiksia ja hintaa about 1,7e. Mulla oottelee kaapissa avaamaton pussi, kun ajattelin testata joku kerta rocky roadia niin laitan niitä siihen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä saa kyllä kauniin kattauksen :) Oon kyllä huomannu, miten kätevä tuo alusta on- ihan liian kauan oon siirtäny sen hankkimista. :D Joo on niitä vaahtiksia tullu huomattua tuolla Stockallaki- mutta kiitti vinkistä!! Joo mullaki on ollu mietinnässä jo tovin rocky roadin teko :))

   Poista