perjantai 19. syyskuuta 2014

Ikea-päivä

Image and video hosting by TinyPic
Ehdotin aika lyhyellä varotusajalla maanantaina pikkuserkulleni, Reetalle, että lähdettäisiinko tiistaina Ikeaan, kun mulla olisi vapaapäivä. Onneksi Reetalla ei ollut päivälle sen kummoisia suunnitelmia, joten päästiin toteuttaan yhteinen päivä.
Mulla oli taas lyhyiksi jääneet yöunet takana eikä aamusuihkukaan tuntunut piristävät lainkaan. Onneksi kameraan voi heittää vähän tekohymyä, jotta näyttäisi edes pirteämmältä mitä todellisuudessa onkaan. Siinä aamuhitauksissani päätin ottaa aamupalat mukaan autoon ja syödä ne siellä. Ensikäytössä oli viime jouluna Elle-kummitytöltä saatu termari, jonne laitoin Tsemppiä!-muumiteetä! Pullo oli tosin aika kuuma pitää kädessä, mutta onneksi korkista pystyi pitämään hyvin kiinni. Hetken jo mietin onko se sittenkään termari. :D Erittäin hyvä tuo olis juuri patikkareissuille, sillä vesi pysyisi varmasti kylmänä! Hypätessäni Reetan kyytiin, kerroin tästä termarista. Reetta ideoi heti, että pullon ympäri voisi virkata soman pussukan! Tähän sanoinkin että se ois hyvä joululahjaidea ;)
Auto otti renkaat alleen kohti Haaparantaa taustalla soiden mukaani ottamani Stellan levyt, joita laulettiin meno- ja tulomatka.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kun oltiin saatu pakattua auto, käytiin vielä pyörähtämässä Ikean vieressä olevissa liikkeissä, joista ainoastaan Intersportista ja Candy worldista lähti jotain kivaa mukaan. Oli muuten mukava paluumatka, kun piti Reetalle puhuessa joko nostaa päätä hulluna tuo hyllykköpaketin yli tai sitten kurkistaa sen loppupäästä. :D
Image and video hosting by TinyPic
Mua voi seurailla myös Instagramissa, nimimerkillä hedap, jonne päivittyy myös kuvia joita ei välttämättä blogissa näy. ;)

6 kommenttia:

 1. Olipa ihana postaus ♡ paljon ihania iloisia kuvia♡ sulle sopii niin hyvin lasit!! ♡_♡ kiitos vielä tuliaisista :* ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoos! Laseja tulee tosin pietettyä harvakseltaan julkisilla paikoilla, vaikka suotavaa ois pitää useemmin tällä näöllä :D Ole hyvä! <333

   Poista
 2. Kiva fiilistely postaus! :) Mäki lähen huomenna Haaparantaan mm. Ikeaan pyörimään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi :) kivaa päivää ja superkivoja löytöjä ;) sillä reissulla saa kyllä rahaa uppoamaan :D

   Poista
 3. Alkopa tekeen mieli karkkia nyt...:D Hirviän söpönä olit muuten liikenteessä!

  VastaaPoista