sunnuntai 10. elokuuta 2014

Buzzador: Finish quantum

"Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
Buzzador tarjoaa kattavat palvelut sosiaalisen median ja Worth of Mouthin hyödyntämiseen liittyen. Buzzadorin kautta sinulla on mahdollisuus seurata tuotteesi tai palvelusi ympärillä syntyviä keskusteluja reaaliajassa Facebookissa ja Twitterissa, lukea blogeja, nähdä lähetettyjä valokuvia ja filmejä sekä lukea käyttäjien arvosteluja koskien tuotteitasi tai palveluasi."

Osallistumalla kampanjoihin, saat luotuja ystäviesi/työkavereidesi/tuttujesi kanssa hauskoja kohtaamisia palveluiden ja tuotteiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin ennen kuin ne ovat tulleet markkinoille!

Eli mikäli olet luonteeltasi utelias ja sinua kiinnostaa päästä testaamaan täysin ilmaiseksi tuotteita, voit liittyä buzzadoriksi tästä linkistä.
Ja jos haluat lisätä minut suosittelijaksesi, kirjoita nimimerkki Heda88
Välillä kampanjoissa on myös valokuvakilpailuja liittyen kyseiseen kampanjanjaan.

Tämän kertaisessa kampanjassa oli Finish Quantumin tiskikonetabletit. 
Finish Quantum lyhyesti:
Testivoittaja
Poistaa pinttyneimmätkin ruokatahrat
Uskomaton kiilto
Käärettä ei tarvitse poistaa
Johtavien tiskonevalmistajien suosittelema
Myytävänä päivittäistavaraliikkeissä

9 x Power actions:
Tehopuhdistus
Suolatoiminta
Huuhtelukirkastetoiminto
Teetahrojen poisto
Rasvanpoisto
Suojaa konetta kalkin muodostumiselta
Hämmästyttävä kiilto
Suodattimen suojaus
Osallistuin siitäkin huolimatta kampanjaan, vaikkakaan minulla ei ole astianpesukonetta.Olin päättänyt, että jos pääseen kampanjaan mukaan, annan äidille nämä konetiskitabletit ja ollessani vanhempieni luona testaan niitä siellä. 
Aiemmin äidillä on ollut käytössä Fairyn tabletit, joihin on ollut hyvin tyytyväinen. Ero näiden kahden merkin välillä oli se, että jos fairyn pussista on ottanut hieman kosteilla käsillä tabletin ja näin ollen tiputtanut pussin sisälle vettä, ovat muutkin muovin kuoren sisällä olleet tabletit kostuneet. Finishin kääre on paljon vahvempaa ja se sulaa silti hyvin astianpesukoneessa jättäen pesukoneen sekä tietysti astiat puhtaiksi. Omasta mielestäni tabletit toimivat kuitenkin yhtä tehokkaasti kuin muutkin äidin luona käyttämäni tiskikonetabletit. Olin kuitenkin hyvin vaikuttunut siitä, kuinka finish quantum sai puhtaaksi leikkuulaudan, jossa oli leikattu savustettua lihaa, eli näin ollen valkoinen muovileikkuulauta oli aika musta, jota ei saanut tiskiharjalla esipesua varten irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti