maanantai 18. elokuuta 2014

And now a piece of me, is a piece of the beach, and it falls just where it needs to be, and rests peacefully

Ed Sheeran- Wake me up
Image and video hosting by TinyPic
Maanantaipäivä. Pitkä ja rentouttava kesäloma on takana päin ja töihinpaluu tuntuu virkistävältä. 
Eilinen päivä oli loman päättymiselle paras päivä, sillä nähtiin pitkästä aikaa Emilian kanssa. Kesän aikana on ollut aikomus nähdä useampana kertana, mutta suunnitelmiin on tullut sitten muutoksia. Mutta hyvää kannatti todellakin odottaa, sillä olin yhtä onnelisuuden tunnetta ja hymyä Emilian seurassa. 

Siinä on tyttö, jonka positiivista energiaa tekisi mieli pullottaa hyllyt täyteen, ja huonona päivänä avata tuota vanilian tuoksuista hyvän mielen lähdettä. Iloa elämässä on tällaiset ihmiset.

Suunnattiin Ainolan puistoon, jossa vierähtikin reipas pari tuntia kuvaillen ja jutellen. Kuvatessa pienimuotoinen runoryhmä meni ohitsemme kuvatessani Emiliaa puussa, johon porukan johtaja heitti jotain runollista ajatusta tilanteesta ja sanoi sen hetken jäävän historiaan. Meitä alkoi tilanne hieman naurattaa, mutta kokosimme sen jälkeen itsemme ja jatkettiin puussa heilumista.

Emilia sai vaatteensa asteen verran likaiseksi ja mie vähän ranteet pienelle vereslihalle. Sanoinkin Emilialle, että tällaista tää on mun kans lähteä kuvailemaan. :D Lähdettiin sitten kameran akun simahtamisen jälkeen mun luokse ensimmäistä kertaa ja keitettiin teetä puolukkapiirakan seuraksi.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kiitos Emilia ihanasta sunnuntaipäivästä! 
Oot kullanarvoinen. 

10 kommenttia:

 1. Voii rakas miten kauniisti kirjoitettu <3 Oot kyllä vaan niin ihana!! Olipa kyllä ihan huippua nähdä! Kiitos vielä kerran. <3

  VastaaPoista
 2. Siis niiiin upeita kuvia teistä molemmista! Aivan suu auki katon nuita! Ihania tyttöjä <3 ja minustakin ois ihana nähä sua joskus, ei olla nähty aikoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos Enni <3 Ihana että meidän hyvä fiilis välittyy! :) Meidän pittää ehottomasti käydä joku ilta vaikka kahvilla. :)

   Poista
 3. Onpa ihania kuvia! Niin söpöjä tyttöjä molemmat. <3

  VastaaPoista
 4. vau mitä kuvia, nää on aivan ihania! ♥ ootte kyllä keksineet todella upean ja erikoisen kuvaustaustan, kunpa joskus itsekin löytäisi yhtä ihania :) ootte molemmat kyllä todella upeita naisia, voi että! :) sun bannerikin on tosi ihana ja niin raikas! tykkään sun blogin koko tunnelmasta tosi paljon :3

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jenni! :) Tarkoituksella otettiin vähän syrjäisempi kohta puistosta, joka osoittautuikin ehkä parhaaksi paikaksi. :) Kiitos todella todella paljon ihanista sanoista ja palautteesta. :)

   Poista
 5. Vauuuu ihania kuvia!!! Tuo missä roikut puusta on mun lemppari! <3

  VastaaPoista