lauantai 19. heinäkuuta 2014

Puhdistuskuurilla

Postilähetti toimitti mulle torstaina jotain varsin mielenkiintoista. Olin aiemmin tutkaillut uteliaana Detox skinny herb tean istagram-sivustolta kuvia ja infoa teestä, joka puhdistaa kehoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja te . Klikkasin itseni heidän nettisivuilleen ja aloin pohtia tilaisinko 14 vai 28 päivän kuurin.

Täytyy sanoa heti alkuun, että olen maailman surkein noudattamaan mitään tiettyä, tarkkaa ruokavaliota tai ottamaan vitamiineja säännöllisesti joka päivä. Voin sen kaksi päivää muistaa ottaa esim. kalanmaksaöljytabletteja ja sen jälkeen ne unohtuvat.

Päätin tilata 28 päivän detox skinny herb tea- kuurin, jossa tulee aamu- ja yöteen hintaan $54,99 . Toimitusaika oli yllättävän nopea, sillä tuote tilattiin tämän viikon maanantaina ja torstaina se toimitettiin jo kotiovelle.
Koska paketti saapui torstaina vasta puolenpäivän aikoihin, päätin aloittaa puhdistuskuurin eilen. Pakettiani aukaistaessa aloin miettiä, että tämän jakson aikana täytyy varmaan tehdä joitain muutoksia ruokailun suhteen- ja niin todella täytyikin. Klikkasin sivuston ilmaisen ruokaohjelman auki ja olin yllättänyt siitä, ettei maitotuotteita saisi käyttää. Onneksi sentään soija- tai mantelijuoma on sallittujen listoilla.
Eilisen päivän aikana tuntui, etten muuta ehtinytkään tehdä kuin käydä kaupassa, häärätä keittiössä, leipoa kaurakeksejä, syödä, juoda teetä, syödä, juoda teetä..- niin ja juosta vessassa. No voin ainakin sanoa että en nähnyt nälkää ja tunsin itseni kylläiseksi nukkumaan laittaessa. Toivon todella, että pysyn lujana tämän 28 päivän kuurin ajan loppuun asti lipsumatta. Sekä tietysti toivon, että tämän myötä elämäntavat muutuisivat entistä terveellisimmiksi. En halua muuttua miksikään tiukkapipoksi ruoan suhteen. On täysin oikein käydä syömässä ravintolassa ja nauttiskella silloin tälllöin.

Yritän nyt kirjoitella itselle muistiin tuntemuksia, tuloksia, mielihaluja, pettymyksi ja haasteita, joita tulen tuntemaan ja näkemään tämän kuurin ajan. Väli- ja lopputuloksia voin sitten tulla tänne raportoimaan. :)
Onko muut olleet detox puhdistuskuureilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti