maanantai 7. heinäkuuta 2014

Maanantain pikkujorinat

Oikein ihanaa maanantaita! Ulkona on jo kolmatta päivää aivan mielettömän lämmin ilma, josta tänään ottanu kaiken irti- makaamalla parvekkeella. :D Tulin kuitenkin hetkeksi sisälle syömään ja juomaan vettä, jottei tuu ihan kärtsättyä tätä ihoa.

Lauantaina oli tosiaan ne työkaverin häät, joissa toimin kuvaajana. Eilinen päivä menikin sen vajaan 1600. kuvasaldon läpikatsoessa ja kuvien kääntämisessä. :D Kuvien editoinnin aloitan varmaan vasta illalla tai huomenna paremmin- riippuu tietty vähän säästäkin. Jos aurinkoa luvataan niin sen käyttää hyödyksi sisällä nyhjäämisen sijaan. :)
Mutta tässä syönnin aikana avasin jälleen hää-kansion ja ajattelin pari kuvaa laittaa tähän esille. Itse häistä tulee kyllä sitten ihan oma postaus-runsaine kuvineen. :)
Mulla on ollut tässä hieman  hautumassa ajatus laittaa ihan sellainen valokuvaus-blogi pystyyn, johon tulisi ehkä hieman enemmän laitettua kuvia, joita ei päädy usein tänne. Miltä teistä kuulostaa tällainen? Täytyy vielä kysyä hääparilta myös lupa, että saako heistä laittaa kasvokuvia sinne esille. Enemmän kuvista saisi irti, kun kuvattavien tunne välittyisi sen sijaan että selkäpuoli olisi vain kuvattuna, eikö?

Ihanaa aurinkoista viikonalkua! <3

2 kommenttia:

  1. Mietinkin että minkälainen puku T:lla oli. Kaunis ainaki takapuolelta :D

    VastaaPoista