maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ristiäisissä

Heippa kaikille ja ihanaa kesäkuun yhdeksättä päivää!
Käsittämätöntä, kuinka tämä aika menee nopeaa. Monta kertaa on kuullut monen sanovat, että kevät meni yhdessä hujauksessa!

Mulla on töitä juhannukseen saakka ja sen jälkeen alkaa loma elokuun puoleen väliin. Vielä siis reilu puolitoista viikkoa ja sitten saa tovin verran hengähtää. Viime viikkona en tainnut avata tietokonetta kovinkaan montaa kertaa ja kun sen avasin kävin maksamassa vain laskut tms. Töiden jälkeen on maistunut myös päiväunet! Viime viikko oli vielä niin lämmin, että harmitti suuresti jäädä ennemmin peiton alle silmät ristissä makaamaan kuin että olisi ottanut kameran käteen ja lähtenyt kuvailemaan kukkia.

Mutta onneksi loma tulee pian ja voin sitten ottaa kaiken irti auringosta ja kuvailusta! :)

Tässä kuitenkin kuvia viime viikonlopulta, kun olimme poikaystävän perheen ristiäisissä. Hänen ollessa kummisedän roolissa, minua oltiin pyydetty kuvaamaan ristiäistilaisuutta. :) Tuli jotenkin niin jännä olo seurata toista suuressa velvollisuudessaan. Samalla tuli kauhea ikävä omia kummityttöjä! Viimeksi olen ollut ristiäisissä nuorimmaisen kummitytön nimiäisissä seitsemän vuotta sitte! Sekin pikku tyttö astuu koulun ovista sisään tulevana syksynä- kuinka ne lapset kasvavatkin niiiin nopeasti? <3
 Ärsyttää etten nykässy tuota mekkoa reilummin alaspäin, sillä sanomattakin on selvää että tuo tekee musta vähän laatikkomaisen. :D Mutta muuten tuo mekko oli aivan ihana (by H&M)!

6 kommenttia:

 1. Aaaaw, kauan kaivattuja kuvia miehekkeestä! :) Kesä tuntuu menevän hurjaa vauhtia, jo yhdeksäs päivä! Onneksi loma alkaa 4 päivän päästä, jipii! Koska sun loma on?:)

  VastaaPoista
 2. Hihihih. :)) Mun loma alkaa tuossa juhannuksena ja on elokuun puoleen väliin!! :)) Tulispa ensi viikon torstai pian! :)) Sulla se loma jo häämöttää tosi lähellä, oon kyllä kade! :) Kivoja lomia! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo kuvat oli muuten ihan superhyviä mitä aikasemmin muista sosiaalisista medioista kattelin ;D Ihana pari<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Anni! <3 naureskelin että viimeinki sellanen edustuskuva, jonka aion laittaa kehyksiin :D

   Poista
 4. voii vitsit mitä ihania kuvia <3 niin söpö tuo pikku käsi missä sormus :) awww vauvvat! ne tuoksuukin niin hyvältä! ja sä heidi näytät uskomattoman hyvältä, hali<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvat on kyllä niin ihania ja -pehmeitä! <3 Kiitos Emilia rakas <3

   Poista