perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu meni!

Ollaanko siellä päässä jo toivuttu vappukarkeloista?
Heti vappulounaan jälkeen poljin töistä nopeasti kotiin, pakkasin jääkaapista simajuomani, pöydältä munkkilaatikkoni ja illanvaatevaihtoehdot kassiin ja loikkasin Annen kyytiin.
Ajettiin Annen ja Elinan residenssiin valmistelemaan iltaa. Mie hoidin ilmapallojen ja serpentiinin asettelun sillä välin kun Anne teki broileri-pastasalaatin. 
Sen jälkeen käytiin suihkussa ja alettiin laittamaan ittejämme kuntoon. Siinä välissä kävi mun helluke kylässä ja syötiin porukalla jo vähän meiän ruokia.

Pian sen jälkeen mieheke lähti kaverien kanssa alotteleen iltaa, tuli muut vieraat ja saatiin pöytään lisää herkkuja. 

Mie otin alkuiltaan pieniä videoklippejä, joista oli tarkoitus tehdä videokooste meidän illasta. No mie väsäydyin sitten laitteleen Annelle ja Johanalle hiukset ja siinä välissä käytiin myös naapurin jätkälle toivottamassa vappuja, jonne oli tullu muitakin jätkiä. Pojille käytiin hakemassa munkkiaki, kun ne alkoi arvailemaan mitä me ollaan illan aikana syöty. Istuttiin siellä tosiaan tovi, mutta sitten meiän oli pakko lähteä Johannan kans takas A&E asunnolle fiksaan hiukset loppuun. 
Kello alkoi lähestyä puolta yhtätoista, jolloin loput sankareista palasivat kämpälle takasin ja alettiin tehdä lähtöä Gloriaan.  Naapurin pojatkin päättivät sitten tulla vielä kylästeleen, mutta eipä ne kerenny kauaa istua kun me alettiin jo lähteä. Tarjosin yhelle pojista simaa ja sano sen olevan tosi hyvää. Haahahha, ensimmäisenä se kysy ennen maistamista että onko se jo hyvin käynnyttä.
Lähdettiin kävelemään skumppapullo kädessä Gloriaan, jossa oli kyllä loisto meno! 
Torstaipäivä kyllä sekotti viikkoa, sillä tän päivän ku oon ollu töissä niin tää päivä tuntui ihan maanantailta. Kaiken kukkaksi mulla alkoi tänään seittemän päivän työsarka-jee.. No onneksi siellä lopussa oottaa äitienpäivä viikonloppu, jolloin tulee lähettyä kotia 
 Broileri-pastasalaatti, Johannan väsäämät savupororieskarulla ja munkit. Joukkoot tuli myös savuporotuulihattuja!
Ihanin kööri♥ Anne, minä, Elina ja Johanna 

2 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja, namii!:) Ihana meikki ja sulle sopii sininen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä liianki hyvvää ;P Onneksi vappu on vain kerran vuodessa. :)) Ja kiitos paljon <3

      Poista