tiistai 20. toukokuuta 2014

Kuumepotilas kesän tiellä

Heippa ja auringon paahtavaa tiistaita!
Mulla ollut iso stressitekijä tässä kevään aikana ja viime torstaina asian ratkettua sain kiitokseksi siitä nuhan. Perjantaina ja lauantaina tuntui olo kuumeiselta ja sunnuntaina mitatessani lämpöni, totesin kuumeen nousevan. Niinpä olen ollut maanantain ja tämän päivän kotona lepäämässä.
Harmittaa, että olen joutunut viettämään lämpimät päivät sisällä tekemättä mitään, jotta varmasti paranisin.
Tänä aamuna olo oli jo parempi ja aloinpa sitten pesemään keittiön ikkunaa (muut ikkunat parvekkeen ikkunoita lukuunottamatta on pesty).  On asioita joita en tykkää tehdä muiden ihmisten läsnäollessa tai heidän nähden ja yksi näistä inhokkihommista on ikkunoiden peseminen. Päätin pestä ne heti aamusta, kun aurinko ei siihen aikaan paista tälle puolen ikkunaa sekä toisekseen-kaikki on kotona, tai parvekkeella ei näy porukkaa. :D
Siinä ikkunan eri välejä pestessäni, päästessäni ulkoikkunan puolella pyyhkäisin lämpömittariani joka näköjään oli syksyn jälkeen kiinnitystarroistaan hieman heikentynyt tipahti tästä neljännestä kerroksesta maahan ja pamahti muutamaan osaan. Jes! No onneksi ei ollut ketään parvekkeella!! :D Ikkunan pesun jälkeen olikin kamala hiki ja säntäsin suihkuun ja peiton mutkaan sohvalle lepäämään.
Loppuillasta voimaa alkoi olla, jotta jaksoin alkaa tehdä muita kotiaskareita ja hainkin parvekkeelta väliaikaisesti turkoosin maton keittiöön sekä vaihdoin vaaleat verhot tummien verhojen tilalle -siihen asti että uudet verhot tulevat viimeistään ensi viikolla. :) Täytyy sanoa, että ilme muuttui taas ja ennen kaikkea raikkaammaksi ja valoisammaksi.

Olen koko päivän miettinyt (eilisen mukaanlukien) mistä aiheesta kirjoittaisin täällä. Aloitin yhtä, muokkasin toisella sivulla toisen postauksen kuvia ja yhdellä välilehdellä katselin kesävaatteita ja neljännellä sisustusjuttuja. Siinä välissä kävin juomassa vettä ja teetä ja laitoin ruokaa, nukuin, katsoin Suomi-peliä, luin ympäristöpassitenttiin ja täten työt jäi lopulta luonnoksiin.
Tänään olen jatkanut hommia kahden uuden postauksen lisäksi että terve. :D
Koin tulla kaikista noista luonnoksista tuomaan tämän kuulumispostauksen ensimmäinä, josta mulla on helppo poimia se seuraava ja seuraava. :)

Se että tuo kesä tuli kuin yhtäkkiä, iski mulle paniikin vaatteiden suhteen! Katselinkin viikonloppuna eri nettisivuilta vaatteita ja tänään tulikin eka paketti. Se mitä mun vaatekaappi kaipaa, on kesähousuja, puolipitkiä/capreja sekä bleisereitä. Mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa.

Toivottavasti te ootte nauttinut lämpimistä päivistä munkin osalta! :)

2 kommenttia:

  1. Oi että, tiedän miltä tuntuu olla kipeä ja ilmat loistavat :D Mulle iski kanssa paniikki vaatteiden suhteen, varsinkin kun ne ovat vielä varastossa laatikoissa..huoh. Siitä sitten viikkaamaan ryppysiä kolttuja tänään. :))

    VastaaPoista
  2. On kyllä tosissaan valoisa ja ihan uusi ilme olkkarilla/keittiöllä nyt! :) Hyvin ossaat sisustaa. On niin sinun näköine koti ettei vois tuon enempää olla! :)

    VastaaPoista