perjantai 30. toukokuuta 2014

Illallinen ravintola Nallikarissa

Keskiviikkona lähdettiin syömään firman piikkiin ravintola Nallikariin. Mentiin ennen syöntiä meidän toimipisteen tyttöjen kanssa erään meidän työkaverin luokse etkoille. E oli hankkinut meille kuohuvaa sekä mansikoita juomien joukkoon. Tarjolla oli myös pientä suolaista ja makeaa.

Pian kello oli jo 18.30 ja tilattiin taksi. Osa firman työntekijöistä oli saapunut jo nallikariin ja loppujen tultua mentiin sisälle, jossa tarjoili ohjaisi meidän 16 hengen porukan pöytiin.
Päätettiin ottaa lasilliset kuohuvaa, ja ruokalistalta valittiin juomat ja pääruoat ja tietysti mie otin vielä jälkkäriä. :)
Ravintolan yleisilme sekä palvelu olivat todella mahtavat ja ruoka olivat todella maittavaa. :) Onko muita, joita olisi käynyt Nallikarissa syömässä?

4 kommenttia:

 1. On kyllä ihan mahtavaa, että Nallikarissa on taas ravintola! Ja tuo näyttää kyllä pikkasen paremmalta entä se edellinen! :D Pakko päästä tuonne kyllä piakkoin syömään! :P

  VastaaPoista
 2. vähän näyttää kyllä hyvältä!! Tuonne pitää päästä :P

  VastaaPoista
 3. nammm todellakin näyttäää hyvältä <3 pakko itekkin käydä!!

  VastaaPoista
 4. Mä kävin tiistaina tai keskiviikkona Nallikarissa pyörähtämässä, ihan hetken vaan tosin.

  Näyttää kyllä hyvältä noi ruoat, pitääpä joskus käydä jos sinnepäin uudelleen eksyy. Oulussa olis kyllä niin monta paikkaa missä pitäis käydä ja siellä tulee käytyä niin harvoin nykyään, ehkä muutaman kerran vuodessa.

  VastaaPoista