sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä♡

Kello oli aamulla yhdeksän, kun iskä tuli herättelemään minua ja Eveä. Siinä vaiheessa toivoin, että olisipa saanut vielä nukkua, sillä valvottiin äidin kanssa edellisyönä euroviisuja katsellen ihan sinne puoli kahteen asti. 
Pienempänä herättiin aamuisin aikaisin. Iskä lähti laittamaan lippua salkoon, haki aamulehden, minä koristelin kakun pikkusiskon kanssa ja kannettiin sitten tarjottimella äidille sänkyyn aamukahvit ja kakkua lahjojen ja lehden kera.
Kaava totetuu samalla tavalla kutakuinkin edelleen, paitsi ettei enää tuoda sitä vuoteeseen vaan ollaan koko porukalla ruokapöydän äärellä.

Herätettyään meidät, iskä sanoi lähtevänsä laittaamaan lippua tankoon, jolloin minä nousin koristelemaan kakkua ja kattamaan pöydän. Tänä vuonna äitienpäivä kakku oli New York juustokakku, joka kypsytettiin uunissa vesihauteessa. En ole aiemmin kypsentänyt vesihauteessa kakkuja, mutta halusin tällä kertaa tai no viimeinkin kokeilla jotain uutta. Kakun koristelin mansikoilla ja vadelmilla. Olin ostanu myös sitruunamelissaa, mutta ne pahaset lehet oli sitten nuupahtaneet, joten heitin ne menemään!
 Ruoan jälkeen laiteltiin Even kanssa ittemme. Even vielä hieman miettiessä vaatteita, löysin hengarista äitin jonku kukallisen pusakan. Mie olin siitä ihan fiiliksistä, mutta mun yrittäessä saada siitä (ja itestäni) kuvaa, niin neiti paukkas tahaltaan jokaseen kuvaan ja ilmaisi selkeästi mitä mieltä oli pusakasta. :D Voisin hyvin kuvitella pölliväni äidiltä kylään tullessani tuon paidan ja käyttää sitä siltä salaa kesällä. :))
Pian alettiin tehdä mummulaan, naapuriin, lähtöä, jossa odottivatkin serkut Aleksi ja Annika. Mummulaan kahville lähtiessä isommalla porukalla meillä aikuiset istuu omassa pöydässä ja lapset omassa. Ihan vaan siksi kun kaikki eivät mahdu. Noh, joka kerta mie en mene sinne aikuistenpöytään vaan vannoutuneesti otan paikkani serkkujen pöydästä. Nyt olikin kiivasta taistelua pikkusiskon puolelta, että mut muka erotettais tästä lastenseurasta, hahahah!
Annika ja Bruno 


Kuinka teidän äitienpäivä on sujunut?

2 kommenttia:

  1. Ihanan tarkasti kirjoitettu sinun äitinpäivästä.♥♥! Tuli hyvä mieli tätä lukiessa :) kauniita kuvia jälleen! Ps. Siskosi eve on todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 Pitää välittää siskolle terkut toiselta kaunokaiselta ;) <3

      Poista