tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vappuun valmistautuminen

Maanantaisen työpäivän jälkeen kävin Ginasta ostamassa uuden aurinkopuuterin. Noh, hommahan ei jäänyt siihen vaan erehdyin katselemaan liikkeen muitakin meikkituotteita ja pian sormet napsi hyllyköstä ihanan glitterimäisiä kynsilakkoja. Työni puolesta en voi pitää lakkoja kynsissä, mutta jos pitkät vapaat koittaa, kaivelen silloin lakkapurkit esille sekä konad-laatat ja alan taiteilla kynsiä. Tää on ollut viime vuosina valitettavan harvinaista tosin.
Mutta nyt aion kuitenkin keskiviikkoisen työpäivän jälkeen lakata kynnet ja panostaa ehkä vähän enemmän laittautumiseen kuin normaalisti. Vaatepuoli on edelleen auki. Sää on täällä Oulussa ollut hieman epävakainen. Päivällä on tullu räntää/vettä ja loppuillan onkin paistanut aurinko. 
Tein myös ensimmäistä kertaa itse simaa, kiitos vain Dansukkerin aktiivisen mainostamisen, päädyin katselemaan reseptejä heidän nettisivuiltaan ja valitsin greippisiman valmistusohjeen. 
 Nyt täytyy lähteä paisteleen munkkeja ja pullottamaan loput simat valmiiksi huomista varten, sillä työpäivän jälkeen Anne tulee hakemaan mut ja suunnataan Annen&Elinan residenssiin keskustaan. Paikalle tulee myös mun meatball soulmate, Johanna, sekä muutamia muita tyttöjen kavereita sekä varmasti mun siippa, hih. Ollaan vappu porukassa nyyttärimeiningillä ja illalla on tarkoitus lähteä katsomaan myös kaupungin (yö)elämää. Kovin railakkaasti ei kuitenkaan kehtaa juhlia, sillä torstaipäivä on mun tämän viikon ainoa vapaapäivä. Mutta kerrankos se vappu on, joten serpentiiniä kaulaan ja simalasi kouraan!
Klara vappen!

Mitä suunnitelmia muilla on vapuksi?

1 kommentti: