maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisloman lopetus

Maanantai-iltoja!
Pääsiäisloman viimeinen päivä alkoi vetää viimeistä tuntia. Pakko sanoa, että 9 päivän "omaloma" on kyllä tehnyt tehtävänsä. Olo on rentoutunut ja levollinen ihanan kotiviikon jälkeen. Viime kerta kotona oli jouluna ja se kyllä tuntuikin! Vanhempia ja pikkusiskoa on tullun kuitenkin nähtyä heidän käydessään Oulussa. Omat aikataulut eivät vain ole oikein mätsänneet hyvin yhteen, eikä ole piheydessään lähteäkään la-su kotiin junalla. Mielummin sitä on vähän pitempään, jotta ehtii kunnolla vaihtaa kuulumisia ja nähdä tuttuja. Loman kaksi viimeistä yötä tuli oltua poikkiksen vanhemmilla ja tänään iltajuna toikin mut kotimaisemiin Ouluun seitsemän jälkeen. Anne tuli hakemaan mut asemalta ja ajettiin sitten mun luo vaihtelemaan kuulumisia pitkästä aikaa.

Vaikka tykkään hirmusesti mun työpaikasta, niin ei kyllä nyt inspaa palata huomenna arkeen. :D Etenkään kun tietää millaiset työrupeamat nämä seuraavat kaksi viikkoa on. :D Mutta kyllähän se ottaa takaisin kun on viikon hieman lepsuillut, eikä se raha puussakaan kasva. :) Ihanaa on kyllä palata huomenna kivojen työkavereiden piiriin. Tänään Ikeassa tulikin jo nähtyä meidän ihanaa punapäätä. :)

Mutta miepä kellahan nyt peiton mutkaan! Palaillaan huomenna illalla taas pääsiäisviikon kuulumisten pariin. :) Mulla olisi tarkoitis

1 kommentti: