tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kaveritapaamisia tappavan pikaisella aikataululla

♬  Ellie Goulding- Beating heart 

Se huonopuoli pätee aina siinä, kun saapuu kotipaikkakunnalle, että vastassa odottaisi niin moni sukulainen ja ystävä näkemistä. Kun pitkästä aikaa tulee kotiin, haluaa tietenkin viettää aikaa myös perheensä kanssa. Mun kohdalla kun on vielä se, että kaupunkiin jossa kaikki ystävät asuvat, on matkaa se reilu 20 kilometriä. 
Eli näkemiset eivät ihan tuosta nuin vain onnistu. Jos asuttais kaupungissa, pystyisin näkemään kaikkia varmasti vaikka joka päivä ja mihin aikaan vain. En halua kuitenkaan rampata kaupunki-koti väliä joka päivä. Siksipä koitankin monesti ympätä yhdelle päivälle tai kahdelle näkemiset. Kaikkein parasta on se, jos mun tuloaikoihin sattuu olemaan jotku teemabileet, kuten pääsiäisen aikoihin joka vuotiset munabileet, joihin tulee paljon paljon tuttuja. Niissä saa seurustella rauhassa jokaisen kanssa.

Menin sunnuntai-iltana pikkusiskon luo yöksi ja maanantai aamuna menin tapaamaan serkkuani ja hänen ja miehensä juuri 1-vuotta täyttänyttä nuppuaan. Oli niin reipas tyttö että! Ei vierastanut yhtään ja leikki niin mun ja serkun mukana kun tehtiin leikkiruokaa ja rakenneltiin legopalikoilla. 

Parin tunnin jälkeen oli aika vaihtaa paikkaa ja nähdä muita kavereita keskustassa kahvin merkeissä. Kun toiset kuulumiset oli vaihdettu, saapui kolmas kaveri paikalle ja lähdin hänen luokseen, jonne saapui muutama muukin kaveri.  Seuraavatkin pari tuntia kului hurjan nopeasti ja sitten olikin aika loikata äitin ja iskän kyytiin ja lähteä kotia kohti.

Tänään oon taas loikkaamassa bussiin, tarkoitus on mennä ripsihuoltoon ihanan Jennan huomaan ja sen jälkeen piipahtaa nopeasti kaverin luona kylässä, hänen poikaystävällä kun oli kuulemma ikävä ja harmitteli kun ei ehtinyt näkemään mua eilen. :')
Onko siellä muita, joilla sana 'aikataulu' saa veren kiehumaan?
Entä onko mulla sieluntovereita näissä näkemisjärjestelyissä?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta :D Ite kun menen Kitteelle, niin kaikki toivovat toki miut näkevänsä, varsinkin kaksi pitkä aikasta hyvää ystävää. Harmi vaan, että kumpikaan ei asu Kiteellä, vaan molemmat noin tunnin ajomatkan päässä ja tietysti vielä eri suunnissa...Se on aina yhtä järjestelyä, ettei pahoittaisi kummankaan mieltä...Harvoin tulee vielä sieläpäin käytyä, kun asun kymenlaaksossa ja teen vuorotyötä. :/

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulta :D onneksi ehdit nähdä paljon rakkaita ihmisiä ♥

  VastaaPoista
 3. Täällä on täysin sama homma tuon aikataulutuksen kanssa! Just ku olin monta viikkoa Oulussa niin kokoajan oli vähän sellaista aikataulutusta kaikkien muiden menojen mukaan ja mää ahdistun sellasesta niiin paljon varsinki ku nyt on tottunu asumaan yksin ja tekemään asiat sillon ku haluaa ellei niillä oo mitään tarkkaa aikaa ja sillonki kaikki pystyy oikein kätevästi sumplimaan jo hyvissä ajoin :D Ääää. Ihanaa olla täällä rauhassa vaikka tottakai on ihana käydä kotonaki! Puolensa kaikella :)

  VastaaPoista
 4. Jep, täälläkin tuo aikataulutettu kotiseudulla käyminen on enemmän kuin tuttua... :D Yleensä ehdin vierailemaan ainoastaan pitkän viikonlopun verran ja muutamaan hassuun päivään täytyisi sitten aina yrittää mahduttaa perheen kanssa oleskelua, mummolassa käyntiä, kavereiden treffaamista ja kaikkea vastaavaa - lopputuloksena on yleensä se, että istahdan kotimatkalle junanpenkkiin rättiväsyneenä ja täysin kyllästyneenä kaikenlaisiin aikatauluihin. Mulla on vielä niiltä osin sama tilanne kuin sulla, että suurin osa kavereista asuu hieman kauempana (n. 35km päässä), eli mistään naapurissa piipahtamisestakaan ei koskaan ole kyse! :D
  Tällä hetkellä oon kyllä ihan onnessani, kun edessä olis kokonaisen viikon verran lomailua kotimaisemissa. Jospa sitä lopultakin ehtis tekemään asioita vähän rauhallisemmalla tahdilla ja ilman stressiä! :D

  VastaaPoista