perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ihanan Jennan rentouttavassa ripsihuollossa

Pääsiäislomalle lähtiessä ripsikato oli sen verran kamala, että varasin Jennalta Vaulasta Rovaniemeltä ajan ripsihuoltoon.
Tiistaina sitten otin bussin keskustaan ja ihan ensiksi suuntasin Leena söpöläisen kanssa vohveleille Cafe&Bar 21:een. Kerettiin jutella tovi, jonka jälkeen mun oli jo suunnattava vieressä olevaan kauneushoitolaan.
Pian Jenna tulikin hakemaan mua huoneeseensa ja osoitti käytävällä ja huoneessa olevia karkkikippoja, joista sai ottaa suklaata. Jennan huoneessa oli pääsiäisen kunniaksi herkullisia suklaamunia, joista nappasinkin yhden.
Kaksi tuntinen huolto meni kyllä yhdessä hujauksessa, tai no ehkä se vaja puoli tuntia tuosta ajasta meillä meni vähän valokuvaillessa ja muuten jutellessa. Oli niin kiva lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla - vaihtaa kuulumisia ja samalla käydä hemmotella itseään.
Jenna laittoi mulle ripsiin C-kaarta, 8,9 ja 10mm. Mulla ei ole aiemmin ollut 8mm, mutta täytyy sanoa, että nämä pysyvät silmien sisänurkissa paremmin kuin aiemmin olleet 9milliset.
Kiitos Jenna vielä hirmuisesti sulle! <3

2 kommenttia:

  1. ihana kun oot postannut nyt tiuhaan tahtiin<3 sun postauksia on aina niin kiva lukea! Tuo viimeinen kuva sinusta on UPEA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että sie tykkäät lukea :) Välillä pitää yllättää ittensäkin näillä päivitystahdeilla :D

      Poista