keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Confidence in not for sale

♫ Sia- Chandelier 
Aprillipäivänä näin pitkästä aikaa uusia tyttökavereitani, joiden kanssa blogimiittailtiin ensimmäisen kerran helmikuun lopulla. Minä ja Roosa tultiin heti töistä päästyämme seitsemän jälkeen Vilaan, jonne muut tytöt olivat jo saapuneet. Saavuttuamme halattiin tyttöjen kanssa ja meille ojennettiin kuohuvat/kivennäisvesi maljat sekä tarjottiin pientä makeaa. Hieman myöhemmin myös Anni pääsi osallistumaan tapahtumaan mukaan ja minä tapasin viimeinkin tän kyseisen valovoimaisen henkilön livenä. :)

Saara ja Essi olivat valinneet meille esiteltäväksi rekillisen kevään ja kesän kuumimpia uutuuksia. Omien silmien pupillit muuttuivat sydämen muotoisiksi nähtyään farkkuliivit, merihenkiset maksimekot (joita tämä tappi ei valitettavasti pysty käyttämään), nahkatakit, eläinkuosiset, konjakin värinen laukku sekä pitsikoristeiset topit ja puserot että myös raikkaan väriset mekot.

Kun trendit olit esitelty, puhuimme muun muassa hieman liikkeen uudesta ulkomuodosta ja kuinka uusi lasikaappi kassan takana tuo upeasti esille korut ja asusteet.
Jokainen lähti kiertelemään liikeettä ja Saara ja Essi auttoivat jokaista löytämään etsimäänsä. Vilasta on olen pitänyt aina nimenomaan juuri sen mahtavasta asiakaspalvelusta ja siitä että se on aitoa.
Jokainen meistä nosti vuorollaan pukukopin verhon ja astui käytävälle esittelemään sovittamaansa luomusta ja kysymään mielipidettä.
Loppujen lopuksi kaksi tuntia meni todella nopeasti ja oli aika mennä maksamaan ostokset kassalle. Lopuksi otetttiin vielä ryhmäkuva, kiitettiin ihanasta illasta ja lähdettiin kotiin hymy suussa.

Näitten persoonallisten tyttöjen blogeihin pääset heidän nimiä klikkaamalla, eli Anni, EmiliaEssiJulia, Anna, Roosa ja Enni.

Psst! Mikäli sinua kiinnostaa viettää ystäviesi kanssa samanlainen ilta, käy kysymässä ja sopimassa päivä lähi Vila-liikkeestäsi. Vila järjestää mielellään VIP -iltoja, ehtona on että henkilömäärä on vähintään 6 ja enintään 20! Itse tapahtuman varaaja saa 30 €:n lahjakortin, joka on voimassa kyseisen illan ajan. 

11 kommenttia:

 1. Eikä huippu :D parhaat nuo tekstit noissa kuvissa!! Ihana ku pääsit mukaan ♥♥

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen tappi, ketä harmittaa, kun maksimekkoja ei vaan oikein voi käyttää! Itseasiassa juuri Vilassa näin sellaisen upean kesäisen maksimekon, josta voin vain haaveilla. :(

  Tommonen VIP-ilta saattais olla ihan hauska, täytyypä joskus kaveriporukasta kysellä, että olisko kiinnostuneita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että! Onneksi ei olla tässä kuitenkaan yksin! :D Mutta monesti harmittaa kun näkee vaikka kivan mallisen takinkin, ettei se tuu istumaan niin hyvin päällä kuin vaikka mallinukella, jonka pituus on reilu 20 cm pitempi. :/

   Kannattaa ehdottomasti käydä kysäsemässä. :)

   Poista
 3. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD en kestäääää mitä mää teen oikeen emilian hiuksille tuolla :DDDDD ja tuo essi ja roosa hahahahah ihana Heidi <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhahahaha, mulla kans huvitti ku hoidat tuon vielä niin ilmeellä :'D Ihanin sinä <3

   Poista
 4. HAHAHA :DDD Niin hyviä nuo puhekuplakuvat :DDD Ihana oli nähdä, olit kyllä niin sulonen!<3

  VastaaPoista