torstai 24. huhtikuuta 2014

Buzzador: TehoSport proteiinipatukka-kampanja

Pääsin maaliskuun alussa Buzzadorin  uuteen kampanjaan mukaan, joka tällä kertaa on Teho Sport proteiinipatukka.
"Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
300 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.
Vuodesta 2005 olemme auttaneet useiden alojen johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat mm. Procter & Gamble, Nestlé, Johnson & Johnson ja Unilever.
Kun kuluttajat puhuvat toisilleen, syntyy Word of Mouth. Se voi syntyä esimerkiksi kasvotusten kahvilassa, eli offlinessa, tai tuhannen silmäparin edessä verkossa, eli onlinessa. Word of Mouth ja sosiaalinen media ovat keskeisiä tekijöitä kuluttajien tehdessä ostopäätöstä. Buzzadorin avulla voit olla mukana keskustelussa ja vaikuttaa siihen.

Vuodesta 2005 saakka Buzzador on toteuttanut jo yli 500 markkinointikampanjaa Pohjoismaissa. Meillä on testattua ja luotettavaa osaamista, joka ulottuu useimmille liiketoiminta-alueille aina kulutustavaroita valmistavista yhtiöistä erilaisiin palveluntarjoajiin sekä verkkopalveluihin.

Buzzador tarjoaa kattavat palvelut sosiaalisen median ja Worth of Mouthin hyödyntämiseen liittyen. Buzzadorin kautta sinulla on mahdollisuus seurata tuotteesi tai palvelusi ympärillä syntyviä keskusteluja reaaliajassa Facebookissa ja Twitterissa, lukea blogeja, nähdä lähetettyjä valokuvia ja filmejä sekä lukea käyttäjien arvosteluja koskien tuotteitasi tai palveluasi."
Osallistumalla kampanjoihin, saat luotuja ystäviesi/työkavereidesi/tuttujesi kanssa hauskoja kohtaamisia palveluiden ja tuotteiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin ennen kuin ne ovat tulleet markkinoille!

Eli mikäli olet luonteeltasi utelias ja sinua kiinnostaa päästä testaamaan täysin ilmaiseksi tuotteita, voit liittyä buzzadoriksi tästä linkistä.
Ja jos haluat lisätä minut suosittelijaksesi, kirjoita nimimerkki Heda88.
Välillä kampanjoissa on myös valokuvakilpailuja liittyen kyseiseen kampanjanjaan. Itselläni on omakohtaista kokemusta kahdesta voitosta, jotka ovat olleet muun muassa Pepsodent white now sekä Dove nourishing oil care.

Sain testattavaksi itselleni ja ystävilleni suklaan makuisia proteiinipatukoita, joita otetaan nimenomaan urheilusuorituksen jälkeen ja jotka sopivat myös lihasmassan kehitykseen. 
Itselläni on usein tapana korvata proteiinipatukoilla aterioita sekä ottaa ennen salille lähtöä ja/tai treenauksen jälkeen. Palautusjuomat ovat kuitenkin paljon tutumpia treenauspuolella, jotka ovat omasta mielestäni helpommin "alas saatavia" kuin patukat. Siinä vaiheessa kun on treenannut itsensä jopa ihan pyörtymispisteeseen menee neste paljon helpommin alas.
Ravintosisältö  60g patukka  
Energia 896 kj
Energia 214 kcal
Proteiini 24,1 g
Hiilihydraatit 14 g
josta sokeria 1,5 g
josta polyolea 12 g
Rasva 7,9 g
josta tyydyttynyttä 4,5 g
Ravintokuitu 5,0 g
Suola 0,52 g
Kokemukset:
Kuulin ensi kertaa tehosport-tuotteista tämän kampanan aikana, joten olin erittäin kiinnostunut miten tämä voittaa paikkansa mun käytössä.

Ensi puraisu patukasta toi mieleen rapean kismet- suklaapatukan. Puoliväliin päästyäni tunsin jo kylläisyyttä. 
Yllätyin kuinka 60g:n patukan puolikas voi jo olla noin täyttävä. Patukan makukin olisi voinut olla suklaisempi. Muuten koostumukseltaan ja maultaan patukka oli yllättävän hyvä!  Koostumus ei ole perus jankkimainen ja jauhomainen kuten muut proteiinipatukat. Tosin siinä patukan puolessa välissä jauhomaisuus, proteiini, alkaa maistua.  Joitakin patukoita saa jäystää poskilihakset kipeinä ja joistakin jää tavara kitalakeen kiinni.. 
Tässä muutamia kampanjoita, joissa olen ollut mukana, Valio pro-feelOral-B -hammastahnaVeet easy wax +- precision wax ja Air wick black edition kynttilät 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Buzzadorin kanssa.

Millaisia proteiinipatukan syöjiä siellä ollaan vai ollaanko ollenkaan? 
Mitä sinä otat mieluiten treenin jälkeen?

2 kommenttia:

 1. Hei ootko kirjottanu jo jotain postausta niistä fitnesstukun jutuista? Mua kiinnostais ne fat burnerit, että tuliko niistä jotain sivuvaikutuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!! Mun on ollut tarkoitus kertoa siitä paketista, mutta se on sitten jäänyt. :/// Mutta ei mulle tullu siitä mitään sivuvaikutuksia. Kaverille ja sen äitille oli tullu, mutta voin kysyä vielä tarkemmin mitä niille niistä tuli. :)
   Anteeksi mun saamattomuus! <3

   Poista